• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tak Was czytam i zastanawiam się czy moja ciąża nie jest efektem odstawienia leku. Cykl wcześniej brałam duphaston i wszystko było jak w książce, ale ciąży nie bylo. A następny cykl juz nie brałam tego dupka i stał się cud. Wiem ze na to się złożyło ze od 1,5 miesiąca nie pracowałam na nocki i akurat mieliśmy takie dwa tygodnie gdzie same imprezy więc mieliśmy niesamowity luz psychiczny...

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
A ja, wstyd sie przyznac, wtedy alkoholu nie szczedzilam... Wypilam go wiecej niz sporo. Ale mialam takie podejscie ze mi na niczym wtedy nie zalezalo.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Karola ale tak jest, jak sie o tym nie mysli to jakos wychodzi z zaskoczenia :) żałuje czasami, ze tak sie wpatrywałam w swój cykl i wszystko wiem dokładnie kiedy co i jak ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

2016.jpg
fas.jpg

Załączniki

• 2016.jpg
    2016.jpg
    92,7 KB · Wyświetleń: 236
  • fas.jpg
    fas.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 228
Ale mnie ten prawy jajnik napierdziela :(
I brak weny , zaktualizowalam tabelkę ..

Czy ktoras wie dlaczego może mi z 6 liter na klawiaturze w laaptopie nie działa ? ...

karola i widzisz takie zapomnienia , odstresowanie dużo dało :)
Ja z małą też na początku ciąży trochę sporo imprez było i alkohol i jest wszystko ok , najważniejsze , że się udało i noe robisz tego jak wiesz , że jest fasolek już ;)

azylek a teraz jak na luzie podchodzisz do tego ? ;)

Idę w wyrko mała śpi a P w pracy a jest dopiero 20:55 mam wszystko zrobione :D

Zostaje nam się tylko wyluzować iść na imprezę i wypić drinka :cool2:hehe jak by to takie łatwe u nas było , a my ciągle na tabeli , temperatury, testy ....liczenie odliczanie ehhh my baby
no nic ja też juz w łożku , dzieciaki też poszły spać jutro znowu do pracy tak wiec dziewczyny miłych snów ja z tych wierzących :happy2:wiec niech Bóg sprawi żeby jutro było miło i przyjemnie , a jak ktoś was zdenerwuje to oplujecie:-D hehe

Haha Nati bedziemy pluć :)
Bum we łbie ciagle siedzi, ze zbliża sie owu itd ale racjonalnie teraz podchodzę, ze najpierw badania i nawet te 2 mies odczekać az cos sie wyjaśni.
A dzis to mam jakiś dzien, ze sobie mysle, zeby olać te badania, lekarzy i niech sie dzieje co chce ;)
A zaraz potem po mnie dochodzi, ze chyba hormony przeze mnie przemawiają [emoji3]
I jak tu ze sobą nie zwariować.

reklama
Karola ale tak jest, jak sie o tym nie mysli to jakos wychodzi z zaskoczenia :) żałuje czasami, ze tak sie wpatrywałam w swój cykl i wszystko wiem dokładnie kiedy co i jak ;)

Mi też wyszło z zaskoczenia ... szkoda, że nie doczekało finału :-( :(

Nie wiem co ja mam z tym pęcherzem, ale znowu wróciło zapalenie. Dzisiaj idę do gina, i pewnie powie : ''posiew proszę'' ... taaa zrobię posiew i na wizytę 2 tygodnie będę czekać, aż mi przejdzie samo ... Niech mnie w rzęsy pocałuje wtedy ;-) ;) Chyba @ idzie bo nerwoza wróciła ... będzie wesoło jak się teraz 2 albo 4 tygodnie bedę jeszcze wściekać :unsure: Biedny K ... Kto jak kto, ale on na pierwszej linii frontu:-p

Idę młodego z łóżka ściągać i poszukać uroseptu :confused:
Jak fajnie, że dzisiaj pracuję tylko do 11:00, a o 15:00 ginka - i nie ma opcji! Absolutnie ..nie ma! DZISIAJ w pełni Full HOT kąpiel. I nie wyjdę z wanny póty - póki się nie pomarszczę :D

Miłego dzionka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry