Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja niestety kwiaciara nie jestemDziewczyny macie storczyki? Mojemu jednemu liść sie cos zepsuł [emoji53] moze go usunąć?
![]()
![]()
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Ja niestety kwiaciara nie jestem
Wszystkie kwiatki przy mnie umieraja [emoji1][emoji1][emoji1]
Jedyne,co mam od dwoch lat to cytryne przeogromna,ze jak mi zabraknie to se zrywam [emoji14][emoji14][emoji14] i wkrajam do herbatki
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Samopoczucie ok, nie zawsze ale niekiedy handra mnie dopadaRene dobrze ze jest ok .... no i ze lepiej się czujesz .. !
Bum jak tam ?
Agnes @ nie ma ? moja juz prawie odpuszcza ...jej szczęście bo masakra .... jeszcze z dzień i po ....
Artemida kurcze kiepskie to wszystko ... oby coś zaradzili ... dobrze ze badania robią lepsze to niż mieliby nic nie robić hmm ... znajdą jakiś plan ....
Carmen jak samopoczucie ?
A ja wstalam z okrutnym bólem głowy .. masakra ... ciśnienie mnie dobija .. wczoraj temp na minusie a dziś 10 stopni ... i weź tu nie zeswiruj ....
Walczylam wczoraj aniołem na konkurs .. skończyłam i chwałę się [emoji41] 50 cm piękna hehe aż mi żal ją oddawać choć na zdjęciu i tak nie ma takiego efektu ....
Zobacz załącznik 786752Zobacz załącznik 786753Zobacz załącznik 786754Zobacz załącznik 786755
Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
Czary mary,nie dowiary..przyjdzie okres do Bum' iary ahahaJa chce okres , brzuch mnie boli a nie chce przyjść [emoji19]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom