Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
K się pytał ze 4 x czy to w ogóle jest możliwe i czy sobie żartów nie robięNessi daj znac jak maz zareagowal [emoji14][emoji14][emoji14]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo, bardzo chętnie odkupięNessi ja mam lutke bo gin kazał przestał brać w 12-tc. Jak coś służę
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak będzie sobie już @ szła to nakopiemy jej do (__)___) by za miesiąc jej już nie było
Dawno już kupiłam tą farbe , ale ciemny i jakoś nie chciałam ale tak poszłam się kąpać i stwierdzilam , ze sobie pomaluje hahaha , P się podoba mi za ciemno trochę [emoji4]Jak będzie sobie już @ szła to nakopiemy jej do (__)___) by za miesiąc jej już nie było
Bum - szalejeszFajny kolorek!
![]()
To jak dla Ciebie za ciemno, to za tydzień coś czuję, że przemalujeszDawno już kupiłam tą farbe , ale ciemny i jakoś nie chciałam ale tak poszłam się kąpać i stwierdzilam , ze sobie pomaluje hahaha , P się podoba mi za ciemno trochę [emoji4]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...