• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum- te niebieskie miały buć mocniejsze niby wypiłam trochę coli przed zrobieniem ....zrobię jutro porównam , te z rossmana napewno bardziej higieniczne , ale znowu cenowo taniej na necie , a tu niewiadomo ile jeszcze cykli :)

Jugoslawa mowisz ze czujesz jak jajaniki pracuja? No co ty ja nic nieczuje! Tak jakbym nic niebrala:/

Luska napewno cieszy Was ze macie plan dzialania;)
I zaciskam kciuki &&&&&

Jeny dzis ale mam leniwy dzien pogoda straszna:/

xbum: też planuję spacerek wieczorny. Mam nadzieję, że się uda wyjść. Jakiś leniwy ten piątek...umysłowo leniwy :|

paraplu: i jak się mieszka w holandii? Tak na prawdę czas się nie liczy, bo jak człowiek czuje, że to to już wie co ma robić :) Powodzenia wam życzę :)

moniusia: hahaha skąd ja to znam :D I co siknęłaś? :D

julia: czujesz już jajniki po clo? Ja na tej swojej dawce to znowu będę latać :D A to tylko półówkę więcej :| Nie wiem co bym robiła gdybym brała 2 albo 3 :D Haha

nati: i jak test owulacyjny? owulacja blisko?

Odkurzyłam, podłogę umyłam, pranie narzuty z sypialni wstawiłam i gary do zmywarki też załączyłam. Teraz tylko chwila odpoczynku i na spacer ruszamy koło 17.30. Może kawkę zbożową sobie strzelę? A czemu nie :D
Postanowiłam, że mycie okien zostawię sobie na za tydzień, bo gości będziemy mieć, to umyję przed samym ich przyjściem :D

Ogolnie okej ale jakbym wygrala w totka to nie zastanawialabym sie ani chwili i wpakowalabym sie w pierwszy samolot do Polski. Co u siebie to u siebie, dom, rodzina, przyjaciele. A tutaj sami jak palec :( nic dziwnego, ze od jakichs ponad 2 lat mam depresje, od 7 miesiecy sie lecze i chodze na terapie :(

Luska22 ano daleko :/ ale pocieszam sie tym, ze to nadal ten sam kontynent :) znajoma az do Kanady wyjechala.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu ja tez mialam depreche wiec wiem co to znaczy jak babcia umarla potem chlopak mnie probowal zgwalcic chcialam odebrac sobie zycie przyjaciel mi pomogl sytuacja w domu tata alkoholik wiec chodzilam do psychologa ale krotko bo moj obecny maz wyciagnal mnie z dolka i od 8 lat jestesmy razem a od 2 mazenstwem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry