• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruszyca hokus pokus;)

Karola Anula super okreslenie wymyslila;) mis Haribo;)
Swoja droga piekna dzidzia;)
I jak wszystko w porzadku?

Luska bardzo duzo w zyciu przeszlas, ehhh mam nadzieje ze ten los jednak wynagrodzi Wam to!
Naprawde masz wielki skarb w domu!

Jugo a ty jak tam po spacerku? U nas lalo podwieczor:/
Za tydzien wizyta i kurcze troche sie martwie ze teraz nie bedzie owulki:/ bo ten lewy szwankuje:/

reklama
karola no piękny misiek ! :) ale może jednak by była miska ?[emoji14]Super , że wszystko w porządku , aż musiałam odpisać [emoji8]

Kruczyca trzymam kciuki za pogodę i za wszystko by poszło idealnie !
JUZ JUTRO WIELKI DZIEŃ [emoji176] [emoji183] [emoji184]

Ja żeby nie zapomnieć:

Kruczyca, oby ten dzień i całe wspólne życie bylo dla Was wyjątkowe. Wszystkiego najlepszego[emoji257] [emoji307] [emoji485] [emoji183]

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Kruczyca Robaczku :) to już zaraz ....tuż tuż
...przede wszystkim bawcie się dobrze to wasz dzień :) no i wszystkiego" cudnego" w kolejnym etapie życia :)
... oj potancowalybysmy na tym waszym weselichu :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Kruczyca kochana ty nasza !!!
Wszystkiego co najlepsze na tej nowej drodze życia ! [emoji8]
[emoji322] [emoji323] [emoji324] [emoji141] [emoji182] [emoji183] [emoji184] [emoji173] [emoji177]
1460764645456.jpg

Załączniki

• 1460764645456.jpg
    1460764645456.jpg
    61,9 KB · Wyświetleń: 509
Hej laski,

nati
: to jeszcze trochę poczekasz na owu, ale za to jak się pojawią dwie to dopiero będzie sie działo :D Ja nie lubię prasować :/ Wiem, że będę musiała sie przemóc, ale jeszcze nie teraz :p Im wiecej testów tym wieksza pokusa :D

luska: hej :) No to teraz zaciskamy kciuki :) To lipca jeszcze trochę cykli przed tobą. Mam nadzieję, że niebawem się uda. Przy ładnej owulacji to często kwestia czasu :)

julia: ja nie czułam jajników tylko czułam się ogłupiała, bardziej czułam, że w głowę mi idzie :D:D:D A jajniki to jakoś specjalnie mocniej czy lżej nie bolały przy tej dawce. Ale to i tak nie ma zasady, bo ostatnio nie czułam, a 2 pęchole były :| Dopiero usg coś powie. Też się zawsze martwię o ten leniwy jajnik...ale sama wiesz, że one zaskoczyć potrafią :D Bądź dobrej myśli to i jajniki będą pozytywnie myślały :D Ja dopiero od jutra zaczynam brać, bo jutro u mnie 5dc. Ty już kończyć będziesz :D Tak, poszliśmy na spacer. Dobrze mi się po nim spało :D

paraplu: niestety takie wyjazdy odcinają od znajomych i rodziny :(

lux: teraz tylko czekanie, końcówka cyklu zawsze budzi emocje :)

karola: piękne bobo :) Od razu się miło robi jak człowiek widzi takie cudo.

kruczyca: pięknego dnia wam życzę! Cudownych wspomnień, miłości i wszystkiego dobrego! Pogodę zamówiłyśmy, więc jak coś to mów to złożymy reklamację! Będzie pięknie kochana!

Nas dzisiaj słonko obudziło :) Piękny poranek, zobaczymy co będzie dalej. Teraz na szybkie zakupy, potem w zależności od pogody albo podjedziemy sobie gdzieś nad wodę albo pójdziemy na rower. Mój osobisty kran się zakręca to wreszcie mogę to wykorzystać :D Od jutra CLO.

Udanego dnia :)

reklama
Hej laski,

nati
: to jeszcze trochę poczekasz na owu, ale za to jak się pojawią dwie to dopiero będzie sie działo :D Ja nie lubię prasować :/ Wiem, że będę musiała sie przemóc, ale jeszcze nie teraz :p Im wiecej testów tym wieksza pokusa :D

luska: hej :) No to teraz zaciskamy kciuki :) To lipca jeszcze trochę cykli przed tobą. Mam nadzieję, że niebawem się uda. Przy ładnej owulacji to często kwestia czasu :)

julia: ja nie czułam jajników tylko czułam się ogłupiała, bardziej czułam, że w głowę mi idzie :D:D:D A jajniki to jakoś specjalnie mocniej czy lżej nie bolały przy tej dawce. Ale to i tak nie ma zasady, bo ostatnio nie czułam, a 2 pęchole były :| Dopiero usg coś powie. Też się zawsze martwię o ten leniwy jajnik...ale sama wiesz, że one zaskoczyć potrafią :D Bądź dobrej myśli to i jajniki będą pozytywnie myślały :D Ja dopiero od jutra zaczynam brać, bo jutro u mnie 5dc. Ty już kończyć będziesz :D Tak, poszliśmy na spacer. Dobrze mi się po nim spało :D

paraplu: niestety takie wyjazdy odcinają od znajomych i rodziny :(

lux: teraz tylko czekanie, końcówka cyklu zawsze budzi emocje :)

karola: piękne bobo :) Od razu się miło robi jak człowiek widzi takie cudo.

kruczyca: pięknego dnia wam życzę! Cudownych wspomnień, miłości i wszystkiego dobrego! Pogodę zamówiłyśmy, więc jak coś to mów to złożymy reklamację! Będzie pięknie kochana!

Nas dzisiaj słonko obudziło :) Piękny poranek, zobaczymy co będzie dalej. Teraz na szybkie zakupy, potem w zależności od pogody albo podjedziemy sobie gdzieś nad wodę albo pójdziemy na rower. Mój osobisty kran się zakręca to wreszcie mogę to wykorzystać :D Od jutra CLO.

Udanego dnia :)
jak kolo poludnia nie przyjdzie to wiem, ze zjawi sie wieczorem, ma czas do 24-ej :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry