• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
1483544698-aaaaaa.jpeg

A tak wygląda mój test owu z dzisiaj
Ewidentnie negatywny[emoji58]

Jest tylko lekki zarys drugiej kreski

Ale owulka dopiero koło niedzieli, więc jeszcze czas chyba
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Ostatnia edycja:
Artemida przykro mi Słońce, ale nie przekreślaj jeszcze cyklu, choc faktycznie nie wygląda to dobrze [emoji17]

Może warto byłoby zrobić 1-2 cykle przerwy od wszystkich suplementów i wspomagaczy bo zmęczony organizm moze nie współpracować

Porównywałaś może jaką dawkę substancji czynnej ma polski clo a ten ich clo
Bo to różnie może byč

W Polsce mozna jeszcze działać gonadotropinami

Dziwne że tego tsh Ci nie chcą obniżyć [emoji34][emoji58]

To jest identyczny lek. Taa sama zawartość, już sprawdzalam...niestety. A odpuścić nie chce. Odpuszczałam 5 lat i w ciąży nie jestem. Mogę wrócić do tego że okres będę miała 2 razy w roku tylko co to da...
Muszę znaleźć pracę bo siedzenie w domu i tak nie przyniosło elektow

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Anula cześć laska[emoji6][emoji4] za dużo wątków do ogarniecia[emoji6]

Xbum no planowo 17.01 mam mieć CC i teraz czekamy[emoji4]
Niektórzy chcą żebym już teraz rodziła [emoji38][emoji6]
A jak u Ciebie starania?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Nooo ja też czekam że przecież [emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Bum a to jak sprawdzeni to ok, bo wiesz jak sie czlowiek decyduje na remont i chce wywalic na to kase to jednak trzeba fachowca wczesniej sprawdzic[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

To jest identyczny lek. Taa sama zawartość, już sprawdzalam...niestety. A odpuścić nie chce. Odpuszczałam 5 lat i w ciąży nie jestem. Mogę wrócić do tego że okres będę miała 2 razy w roku tylko co to da...
Muszę znaleźć pracę bo siedzenie w domu i tak nie przyniosło elektow

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde, chciałabym Vi coś doradzić ale to trudne bo ta ich służba zdrowia rządzi się swoimi prawami [emoji17][emoji34]

Leżałam ok pol godzinki sobie na łóżku i cos mnie podkusilo aby zmierzyć temperature, a ze termometr mialam na wyciagniecie reki to zmierzylam. No i mam 37.3. Skad taka temperatura skoro nie czuje sie chora?[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry