Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie ma to jak sie z mdlosciami obudzic
Tynka mysle o Tobie!!!
Nie wiem co za cholera ... chyba się boję w kolejną ciążę zajść.strach zawsze bedziem myslisz, ze ja sie teraz nie boje o ciaze?To jeszcze trochę potrwajedz suchary,krakersy małe kęsy ... rób przerwy... często a powoli i z przerwami.
Witam się z ranaCzerep umyty, włosiska schną, zaraz młodego ściągam z łóżka i sruuu do work
My ze staraniami odpuściliśmy. Jednak potrzebuję więcej czasu .. mam taki opór wewnętrzny przed przytulaniemNie wiem co za cholera ... chyba się boję w kolejną ciążę zajść.
strach zawsze bedziem myslisz, ze ja sie teraz nie boje o ciaze?
to moze poczekaj,nic na sile, na spokojnie a zajdziesz zobaczysz, ja myslalam, ze sie nie uda, ze powalcze dlugo a to trzeci cykl po przerwie, szok! moi rodzice sie tak ciesza, dopiero co Zuza sie urodzila a tu kolejne bedzieWiem ... ale czuję, że gotowa jeszcze nie jestem. Po prostu za bardzo świeży ten strach we mnie jeszcze się tli.
Po zabiegu byłam chętna do działania. Ale jak przychodziło co do czego ... to pass.![]()