• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
nie ma to jak sie z mdlosciami obudzic
Tynka mysle o Tobie!!!

To jeszcze trochę potrwa :) jedz suchary,krakersy małe kęsy ... rób przerwy... często a powoli i z przerwami.

Witam się z rana :) Czerep umyty, włosiska schną, zaraz młodego ściągam z łóżka i sruuu do work :)

My ze staraniami odpuściliśmy. Jednak potrzebuję więcej czasu .. mam taki opór wewnętrzny przed przytulaniem :huh: Nie wiem co za cholera ... chyba się boję w kolejną ciążę zajść.

To jeszcze trochę potrwa :) jedz suchary,krakersy małe kęsy ... rób przerwy... często a powoli i z przerwami.

Witam się z rana :) Czerep umyty, włosiska schną, zaraz młodego ściągam z łóżka i sruuu do work :)

My ze staraniami odpuściliśmy. Jednak potrzebuję więcej czasu .. mam taki opór wewnętrzny przed przytulaniem :huh: Nie wiem co za cholera ... chyba się boję w kolejną ciążę zajść.
strach zawsze bedziem myslisz, ze ja sie teraz nie boje o ciaze?

reklama
Wiem ... ale czuję, że gotowa jeszcze nie jestem. Po prostu za bardzo świeży ten strach we mnie jeszcze się tli.
Po zabiegu byłam chętna do działania. Ale jak przychodziło co do czego ... to pass. :)
to moze poczekaj,nic na sile, na spokojnie a zajdziesz zobaczysz, ja myslalam, ze sie nie uda, ze powalcze dlugo a to trzeci cykl po przerwie, szok! moi rodzice sie tak ciesza, dopiero co Zuza sie urodzila a tu kolejne bedzie :-) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry