• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Monika Ty nie masz czuc sie gorsza, masz byc z siebie dumna!! malo kogo stac emocjonalnie by zdecydowac sie na adopcje, Ty chcesz i wiesz, ze dasz rade, bo dasz! zobacz ile juz przeszlas...

moniusia: ja myślę, że życie jeszcze was miło zaskoczy. Tego wam życzę :) Ja myśląc o adpocji biorę pod uwagę rodzeństwo :) Nawet jak się doczekam biologicznego dziecka to chciałabym kiedyś adoptować :) Mam też różne obawy, ale najczęściej wraca do mnie pytanie: czy będę potrafiła kochać jednakowo dziecko adoptowane i biologiczne :|

luska: u mnie dni płodne gdzieś w weekend się zaczną chyba. Zobaczę jaka będzie sytuacja w piątek na monicie. A ty co tam dzisiaj porabiasz?

xbum: biedactwo :) Budyń zrób sobie :D:D:D Postawi cię na nogi :)

wróciłam i wieści są złe...
Dziecko jeszcze walczy, ale jest 1% szans, że będzie dobrze. Wielkość odpowiada tygodniowy ciąży, bo ma 1,8 cm, ale serce bardzo wolno bije. Nie było go słychać, jedynie w powiększeniu widać było powoli pikające serduszko, nie miarowo. Nie wiem co mam ze sobą zrobić...

wróciłam i wieści są złe...
Dziecko jeszcze walczy, ale jest 1% szans, że będzie dobrze. Wielkość odpowiada tygodniowy ciąży, bo ma 1,8 cm, ale serce bardzo wolno bije. Nie było go słychać, jedynie w powiększeniu widać było powoli pikające serduszko, nie miarowo. Nie wiem co mam ze sobą zrobić...
Jezu...ja pierdziele, jest szansa, ze bedzie dobrze?

reklama
tęczowa: kochana, głęboki wdech i przełącz się na pozytywne myślenie. Wiem, że cholernie ciężko, ale i fasolka i ty potrzebujecie teraz odpoczynku i pozytywnego myślenia. Brutalnie mówiąc, na zamartwianie się przyjdzie jeszcze czas jak coś pójdzie nie tak, ale teraz czas na walkę i twoją i fasolki. Trzeba wierzyć, że maluszkowi serduszko przyspieszy i na następnym scanie będzie już lepiej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry