Luxuorius
Moderatorka
Bozepowiedzieli , że nic nie mogą zrobić więc pojechałam do domu...kazali przyjechać za tydzień na skan
i zostawili Cie tak sama z tym wszystkim? to brutalne!!! trzymaj sie, musi byc dobrze!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bozepowiedzieli , że nic nie mogą zrobić więc pojechałam do domu...kazali przyjechać za tydzień na skan
i zostawili Cie tak sama z tym wszystkim? to brutalne!!! trzymaj sie, musi byc dobrze!co sie dzieje?Jugo aaa mam jakis taki dolujacy sie dzis dzien , nawet nie wiem czemu ...
Tęczowa musicie walczyć kochana oboje wlaczcie ! [emoji8]
osz Tyxbum: i takie dni potrzebne ponoćJutro będzie lepiej, albo pojutrze
A ja dla poprawy nastroju byłam u kosmetyczki
Zrobiłam sobie hennę i manicure japoński![]()

Też to pytanie mnie nachodzi. Ale myślę, że się tego nie czuje... Obawy mam, jasne, ale człowiek się przywiązuję szybko do obcego dziecka czy człowieka ( w końcu nasze chłopy obce, ale jednak ich kochamy jak część nasmoniusia: ja myślę, że życie jeszcze was miło zaskoczy. Tego wam życzęJa myśląc o adpocji biorę pod uwagę rodzeństwo
Nawet jak się doczekam biologicznego dziecka to chciałabym kiedyś adoptować
Mam też różne obawy, ale najczęściej wraca do mnie pytanie: czy będę potrafiła kochać jednakowo dziecko adoptowane i biologiczne :|