• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugo jaki manicure ? japoński ha nie znam :)

Lusia mała broi , a ja czesem tak mam oo :)

Lux nic się nie dzieje :) taka bez życia czasem jestem i taki dół ..
Pogoda dobija , nie ma gdzie wyjść tylko w domu siedzieć ..

reklama
moniusia: no tak, racja z tymi chłopami :D Jak ich dało radę pokochać to dziecko tym bardziej :)

xbum: japoński to nie taki klasyczny manicure z malowaniem lakierem tylko to jest takie jakby pastowanie paznokci. Najpierw nakładają ci pastę (zawierającą minerały i witaminy), która ma za zadanie odżywić paznokcie, a na koniec drugą pastę (taki ochronny puder), który pomaga wnikać odżywczym składnikom a dodatkowo zabezpiecza płytkę. Paznokcie po zabiegu wyglądają jakby były pomalowane lakierem bezbarwnym. Ja niedługo zaczynam sezon na lakiery hybrydowe, więc na razie odżywiam pazurki :)

Teczowa kochana przytulam mocno!!! Niewiem co napisac....;(
W takim momencie zastanawiam sie czy jest sens starac sie jak czeka mnie to samo... za duzo przeszlysmy;(
Jakbys chciala pogada napisz na priv. Tulam:*

julia: jakieś przeczucia przed monitem? Ja u siebie jajników nie czuję :| Mam nadzieję, że jednak będą pęcherzyki na usg :) A jak w pracy? Coś się poprawiło? Wróciłaś już po zwolnieniu?

Jugus bedzie dobrze ja tez slabo je czulam a w 13dc mial 23mm wiec wszystko mozliwe mi lekarka powiedziala ze mierzenie tempki i sprawdzanie sluzu jest nic nie warte bo choroba stres infekcja zaburzaja odczyty ze sluzem bywa roznie raz jest a raz go nie ma jedynie monitoringi cos daja dlatego obserwujemy pecherzyki misiu ma zrobic w maju badanie nasienia znowu jak wyniki beda kiepskie to idziemy na iui wiec pewnie latem juz zaczniemy nastawiam sie na iui moze juz w czerwcu

Jugo wiesz co przeczuc zadnych niemam:/ wczoraj czulam pare razy takie mocne uklucia w lewym jajniku wiec licze po cichu ze cos tam sie dzieje!
Ja jeszcze jestem na zwolnieniu, do jutra , potem nam urlop i ide do pracy dopiero w poniedzialek;)
Wiec czas pokaze, powiem Tobie ze juz sni mi sie praca po nocach, niedobrze:/
A ty masz jakies przeczucia? Ty masz w piatek prawda?
W tym cyklu widze roznice wieska, i mam nadzieje ze endometrium ladne bedzie.
Trzymam kciuki by znow byly 2 do zaplodnienia;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry