• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja nie dawalam nog do góry i zaszlam akurat w tym cyklu [emoji23]

No dzisiaj chciałam od rodzinnego wychaczyc clo no ale mnie nie przyjeli.. [emoji52]

Nuria ziółka moge ci wysłać [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Nessi sprobuj pychota. Do tego daje jeszcze szczyporek na wierzch[emoji5]
Wczoraj moj jadl jajecznice z ketchupem to ja mysle wezme na wafla i super smakowało[emoji5] moj od razu powiedzial ze sraczki dostanę[emoji23]
Bum trzymaj![emoji5] ja sobie kupię[emoji5][emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Wróciłam od gina, powiedział, że ciąża mało prawdopodobna, wynik powinien być wyższy. Ale gdyby jednak jakaś malutka była dał luteine. Za 2 tyg kontrola. Więc wracam do Was dziewczynki, jak mi się ogarnie ten mój wypaczony cykl to staramy się dalej i tyle.

Nessi [emoji35][emoji35][emoji35] szkoda słów, z reszta i tak same bluzgi mi sie cisną na usta.
Wonder powtórz betę w środę. Moze cos kielkuje [emoji6][emoji110]

Ludzie to chyba mozgow nie maja co niektotrzy jesli chodzi o ten artykul[emoji48] jak tak mozna zrobic. Ja bym kota nie zostawila na zimnie a co mowiac noworodka.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuria po clo trzeba być gotowym na ciaze mnoga, to główny skutek uboczny [emoji41]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry