• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hejka!!!!
Ja już po śniadaniu i kawce:-) Męża wyprawiłam o 5 do pracy. Wraca jutro rano, więc mam cały dzień tylko dla siebie.

Bum gratulacje! Piękna beta:-) jutro powtarzasz? Zobaczymy jaki przyrost będzie i powróżymy ci, co do płci.

Wonder trzymam za ciebie kciuki, nie wszystko jeszcze stracone!

Agnesis ale masz smaki o fe...jakbyś czekoladę ogórkiem kiszonym przegryzła to bym uwierzyła, że dobre, bo sama tak już próbowałam:-) loda z chipsami bym nie przełknęła!

Nuria mam nadzieję, że u ciebie to objawy ciąży a nie przeziębienia:-)

Rene mnie mój gin mówił, że jak szyjka ma właśnie od 2,5 cm wzwyż, to znaczy że długa i nie ma ryzyka porodu przedwczesnego, więc skoro już dwóch ginekologów tak uważa, to obie możemy być spokojniejsze:-)

Nati u mnie od marudzenia o śniadanie jest mąż:-) nawet przez sen potrafi mówić, że jest głodny.

Mania trzymam kciuki za piękną, podwójną owulacje!

Hejka!!!!
Ja już po śniadaniu i kawce:-) Męża wyprawiłam o 5 do pracy. Wraca jutro rano, więc mam cały dzień tylko dla siebie.

Bum gratulacje! Piękna beta:-) jutro powtarzasz? Zobaczymy jaki przyrost będzie i powróżymy ci, co do płci.

Wonder trzymam za ciebie kciuki, nie wszystko jeszcze stracone!

Agnesis ale masz smaki o fe...jakbyś czekoladę ogórkiem kiszonym przegryzła to bym uwierzyła, że dobre, bo sama tak już próbowałam:-) loda z chipsami bym nie przełknęła!

Nuria mam nadzieję, że u ciebie to objawy ciąży a nie przeziębienia:-)

Rene mnie mój gin mówił, że jak szyjka ma właśnie od 2,5 cm wzwyż, to znaczy że długa i nie ma ryzyka porodu przedwczesnego, więc skoro już dwóch ginekologów tak uważa, to obie możemy być spokojniejsze:-)

Nati u mnie od marudzenia o śniadanie jest mąż:-) nawet przez sen potrafi mówić, że jest głodny.

Mania trzymam kciuki za piękną, podwójną owulacje!
Co do szyjki też,myślę że paniki nie ma co siać . Do 38 muszę wytrzymać choćby się paliło i walilo

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Na szyjkę to uważaj mi ostatnio zniknęła w 16 tc

Dziewczyny pomóżcie czy któraś z was miała łomotanie serca po acardzie i clexanie?
Wczoraj w wannie mi zaczęło łomotać i dziś w pracy wstałam a ono łomocze jak bym przebiegła kilometry. Miała któraś coś podobnego ? nie wiem co robić
z lekarzem kontakt taki jak czytałyście wczoraj

Dziewczyny pomóżcie czy któraś z was miała łomotanie serca po acardzie i clexanie?
Wczoraj w wannie mi zaczęło łomotać i dziś w pracy wstałam a ono łomocze jak bym przebiegła kilometry. Miała któraś coś podobnego ? nie wiem co robić
Hmm wydaje ni sie zebys przestala brac bo moze cisnienie ci po tym skacze.... skontaktuj sie z lekarzem mimo wszystko

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hajmal moze to od acardu ale powiem Ci ze ja w ciazy ostatnio tak miałam, ze czułam serce mocno, nawet jak spałam to sie przebudzalam a ono łomotało.

reklama

Tzn mój lekarz nie miał zastrzeżen do niej bo mówi że długa i zamknięta żadnego przekazu,ale ja zaczęłam się zastanawiać [emoji23]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry