Luxuorius
Moderatorka
brawo, dobrze mowi!! pomysl jaka mialam satysfakcje, ze zaszlam heheLux, Nie powinnaś nic jej nigdy mówić.. tacy ludzie się rozkoszują naszymi niepowodzeniami..niestetya jak to M. mój czasami komentuje "BABY TO CH*JE
"

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
brawo, dobrze mowi!! pomysl jaka mialam satysfakcje, ze zaszlam heheLux, Nie powinnaś nic jej nigdy mówić.. tacy ludzie się rozkoszują naszymi niepowodzeniami..niestetya jak to M. mój czasami komentuje "BABY TO CH*JE
"

jesli nie jestes gotowa to nie idz, nie chodz do niej, nie ogladaj dziecka, bo to moze za bardzo zabolecMnie boli kazda ciaza w rodzinie i teraz jest w ciazy mojej mamy siostra 42 lata 3 dziecko dziewczynka na maja ma termin a ja unikam jej jak moge i na chrzciny tez nie jade
Hey Myszeczko .. noo adrlolog kazał brać i juz w sumie nie chce nas widzieć wiec chyba jest ok.. wiesz .... myślę o was i kurcze jestem z ciebie dumna
strasznie się ciesze ze jesteście po pierwszym spotkaniu w OA .. mysli będzie dużo,będą wątpliwości ,strach,pytania bez odpowiedzi ale mimo to pamiętaj ze zawsze możesz się wygadac,wypłakac,dostaniesz tu wsparcie ..a mimo to bedziecie mieli najwspanialsze i najbardziej kochane dziecko na świecie
i to będzie wasze dziecko ... wiesz ze bylabym gotowa podjąć identyczna decyzję ....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
nie mow tak!! bedziesz miec cudowne zycie z dzieckiem!No widziszbędzie dobrze, musi trafić swój na swego być silnym i w końcu się uda na dobre...:*
Wiem... narazie mam taki żal do losu i nie mogę się go wyzbyć, no, ale jeśli się nie uda to co będę się buntować całe życie.. albo życie z dzieckiem, albo zupełnie bez dziecka...
Dzięki za miłe słowo;*
Lux, na pewnowyobrażam sobie
![]()
![]()
![]()
tez nie lubilam fazy lutealnejJugo- bedą pęcherze byki i bedą trojaczki
Kruczyca - najważniejsze żebyście obije mieli podobne priorytety w życiu , a wszystko inne się ułoży , mi tez tak mówili ze gary , siedzenie z dziećmi itd pewnie ze tak jest ale nie tylko ja dopiero po ślubie zaczęłam regularnie chodzić na tance , a potem wymarzona scena zatańczyłam mając już dwoje dzieci , wiec moim zdaniem małżeństwo nie ogranicza tylko trzeba współpracy :-)
Bum - testuj testuj
Ja po wizycie pęcherzyk pękł około 48 godzin temu , tak wiec mówi ze nie robimy badań hormonalnych tylko teraz czekamy aż do @ i tyle , to czekanie to jest najgorsze bleeeeee
Miłego dnia wszystkim
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom