• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hey Myszeczko .. noo adrlolog kazał brać i juz w sumie nie chce nas widzieć wiec chyba jest ok :) .. wiesz .... myślę o was i kurcze jestem z ciebie dumna :) strasznie się ciesze ze jesteście po pierwszym spotkaniu w OA .. mysli będzie dużo,będą wątpliwości ,strach,pytania bez odpowiedzi ale mimo to pamiętaj ze zawsze możesz się wygadac,wypłakac,dostaniesz tu wsparcie ..a mimo to bedziecie mieli najwspanialsze i najbardziej kochane dziecko na świecie :) i to będzie wasze dziecko ... wiesz ze bylabym gotowa podjąć identyczna decyzję ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

No widzisz :) będzie dobrze, musi trafić swój na swego być silnym i w końcu się uda na dobre...:*

Wiem... narazie mam taki żal do losu i nie mogę się go wyzbyć, no, ale jeśli się nie uda to co będę się buntować całe życie.. albo życie z dzieckiem, albo zupełnie bez dziecka...
Dzięki za miłe słowo;*

Lux, na pewno :D wyobrażam sobie :) :) :)

No widzisz :) będzie dobrze, musi trafić swój na swego być silnym i w końcu się uda na dobre...:*

Wiem... narazie mam taki żal do losu i nie mogę się go wyzbyć, no, ale jeśli się nie uda to co będę się buntować całe życie.. albo życie z dzieckiem, albo zupełnie bez dziecka...
Dzięki za miłe słowo;*

Lux, na pewno :D wyobrażam sobie :) :) :)
nie mow tak!! bedziesz miec cudowne zycie z dzieckiem!

Jugo- bedą pęcherze byki i bedą trojaczki
Kruczyca - najważniejsze żebyście obije mieli podobne priorytety w życiu , a wszystko inne się ułoży , mi tez tak mówili ze gary , siedzenie z dziećmi itd pewnie ze tak jest ale nie tylko ja dopiero po ślubie zaczęłam regularnie chodzić na tance , a potem wymarzona scena zatańczyłam mając już dwoje dzieci , wiec moim zdaniem małżeństwo nie ogranicza tylko trzeba współpracy :-)
Bum - testuj testuj :)
Ja po wizycie pęcherzyk pękł około 48 godzin temu , tak wiec mówi ze nie robimy badań hormonalnych tylko teraz czekamy aż do @ i tyle , to czekanie to jest najgorsze bleeeeee
Miłego dnia wszystkim

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jugo- bedą pęcherze byki i bedą trojaczki
Kruczyca - najważniejsze żebyście obije mieli podobne priorytety w życiu , a wszystko inne się ułoży , mi tez tak mówili ze gary , siedzenie z dziećmi itd pewnie ze tak jest ale nie tylko ja dopiero po ślubie zaczęłam regularnie chodzić na tance , a potem wymarzona scena zatańczyłam mając już dwoje dzieci , wiec moim zdaniem małżeństwo nie ogranicza tylko trzeba współpracy :-)
Bum - testuj testuj :)
Ja po wizycie pęcherzyk pękł około 48 godzin temu , tak wiec mówi ze nie robimy badań hormonalnych tylko teraz czekamy aż do @ i tyle , to czekanie to jest najgorsze bleeeeee
Miłego dnia wszystkim

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tez nie lubilam fazy lutealnej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry