• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi Ty sie oszczędzaj a nie szalejesz [emoji14]
Bum było sie z remontem wstrzymać, bo jak sie okaże ze to bliźniaki to znow nie będziecie mieć sypialni [emoji38][emoji12]

reklama
Hejka laseczki:-)

Ja dziś jadę najpierw do teściów a potem do rodziców. Nie chce mi się ale przynajmniej nie muszę o obiedzie i kolacji myśleć:-)

Anula no co za franca:-/ po operacjach i zabiegach @ lubią przychodzić przed czasem i być bardziej bolesne niestety.

Agnesis chyba sobie dziś chipsy kupię!

Nessi jutro wizyta?

Bum współczuję mdłości ech. Taki urok początków ciąży niestety. A cycki to mnie tak bolały (i bolą nadal), że aż się w nocy budziłam. W ciągu dnia było w miarę, a wieczory i noce okropne.

Nuria jak tam? A tak w ogóle to bierzesz jakieś wspomagacze czy całkiem nic?

Mum jak u ciebie sytuacja?

Wonder mam nadzieję, że zdrówko wróciło i zaczynasz reprodukcje:-)

Witajcie niedzielnie [emoji16]

My sobie dziś urządziliśmy leniwą niedziele w łóżku [emoji16]

Nessi oszczędzaj się [emoji57]

Bum mdłości to w sumie dobry objaw [emoji12]dasz radę

Ostatni test dzisiejszy
Pozytywny....?[emoji33][emoji16]

1486287696-aaaaaa.jpeg

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Nessi obym żądnej torbieli nie miała nic nie widział :/ mam nadzieję , że już znikł ten płyn :)

agnesis hahaha :D to już chyba mieszkanie bym musiała większe kupić , żeby każdy maluch miał wygode :p

Tynka nie jest jeszcze aż tak źle z Leną to się ruszać nie umiałam tylko łóżko + miska obok :D

Mania dziś ewidentnie owu ! który dc ? cykl na CLO jak dobrze pamiętam ?

Mania bardziej niż pozytywny [emoji12][emoji106]

Ciekawa jestem co mi wyjdzie we wtorek na usg [emoji16]

No to działamy dalej [emoji7][emoji16]

Nessi obym żądnej torbieli nie miała nic nie widział :/ mam nadzieję , że już znikł ten płyn :)

agnesis hahaha :D to już chyba mieszkanie bym musiała większe kupić , żeby każdy maluch miał wygode [emoji14]

Tynka nie jest jeszcze aż tak źle z Leną to się ruszać nie umiałam tylko łóżko + miska obok :D

Mania dziś ewidentnie owu ! który dc ? cykl na CLO jak dobrze pamiętam ?
Dziś mam 11 dc
Tak clo było od 4-8 dc [emoji16]

U nas sytuacja opanowana. Mam lekkiego foha ale nie chce mi się robić awantury.
Za to jedziemy dzisiaj po maszynę do szycia! Mamy sprawdzony sklep z tkaninami i mam nadzieję że jak się nauczę to będę szaleć! Pozostawałam różne poduszeczki, ochraniacze ale wszystko takie nie ciekawe. Kupię modny materiał i będę miała całkiem nowe, drogie dodatki :D te poszewki na kołdry i poduszki też teraz drogie i guwniane a w tym sklepie mogę sobie rabat załatwić [emoji3] jutro tam jadę ciekawe czy mają modne wzory...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Od wczoraj łapie mnie dziwny ból w klatce piersiowej. Tak jakby na lewej piersi skurcz mnie łapał gdzies w środku. Trwa to kilka sekund i odpuszcza, ale w trakcie trwania nie mogę wziąć głębokiego oddechu, ani zrobic gwałtownego ruchu ręka. Naczytałam sie na ulotce dupka o zatorach i mam stresa.
Ból czuje w miejscu gdzie ta różowa kreska.
e91c0044ddbec05be9627701982ea3e8.jpg

Pewnie sobie cos wkręcam [emoji55]

Agnesis odnosnie tego bolu to mozesz byc spokojna, ja odkad urodZiłam mala przed i w trakcie kazdego okresu mam te same bole w dwoch cyckach i w tym samym muejscu, niekiedy tylko rozprzestrzenia sie lekko w strone pachy.....
Dwa razy bylam na usg piersi bo sie balma.ze moze cos mi.sie tworzy, jak sie okazalo niestety mam tak przed i e trakcie okresu. Mam stale identycznie,ze jak chce zlapac oddech mocno zeby przeszlo to jest wrecz gorzej, wstrzymuje go zeby bol puscil. Takze spokojnie....a z drugiej str dla czystego sumienia idz skontroluj.
A mój znowu poszedł w cug. Dwa tygodnie długo nie trzebabylo czekać. [emoji26] zakluczyłam drzwi i będzie akcja

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry