Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czyli na moje oko jutro lub najdalej pojutrze będzie owuMania bardziej niż pozytywny [emoji12][emoji106]
Tynka nie jest jeszcze aż tak źle z Leną to się ruszać nie umiałam tylko łóżko + miska obok
Mania dziś ewidentnie owu ! który dc ? cykl na CLO jak dobrze pamiętam ?
Dziś mam 11 dc
Tak clo było od 4-8 dc [emoji16]
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Hey laseczki dzis w nocy was podczytalam , widzialam ze spark zaszła w ciaze z pcos ?? Dobrze zrozumialamOd wczoraj łapie mnie dziwny ból w klatce piersiowej. Tak jakby na lewej piersi skurcz mnie łapał gdzies w środku. Trwa to kilka sekund i odpuszcza, ale w trakcie trwania nie mogę wziąć głębokiego oddechu, ani zrobic gwałtownego ruchu ręka. Naczytałam sie na ulotce dupka o zatorach i mam stresa.
Ból czuje w miejscu gdzie ta różowa kreska.![]()
Pewnie sobie cos wkręcam [emoji55]