• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Wstaje ... idę zrobić kawę

Wam się ferie zaczynaja , a nam kończą bleee Agnessi -moje niegrzeczne dzieci Ci podrzucę :-D

Nessi - fajny brzuszek

Bum - o wymioty współczuje , hymmm jak nie masz ochoty na słodkie to będzie chłopak ;)

Arte- współczuje braku snu tule

Nuria- jak dziś w nocy będzie pełnia to ja znowu nie bede spać :( tak dziwnie reaguje

Wczoraj był dzień pizzy ale my dziś chyba będziemy świętować , może wybiorę się z dziećmi i mężem na walentynki do pizzy hut .

Anula- ja tez chce wiosnę u mnie -5 :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati na pewno nie sa az tak niegrzeczne jak mówisz [emoji12]
U mnie tez tak zimno niby -5, ale odczuwalna -11 i to sie zgadza z moimi odczuciami. Zamarzam jak tylko nos wystawiam za drzwi [emoji53]

Hej dziewczyny ja po śniadanku, przed kawą jeszcze. Dzisiaj muszę zmykać na miasto pozałatwiać parę spraw.
Nessi ładnie rośniesz :)
Bum musisz jakoś przetrwać wymioty
u mnie z - 3 st ale odczuwalna dużo niższa.

A u mnie piękne słońce ale niestety -9 i mojej koleżance wzięło się żeby na spacer do lasu iść... jak ja w tej ciąży nie wiem co to mróz taki [emoji23]. Przedwczoraj było -10 pojechałam na cmentarz do synka i wróciłam prawie chora... ehhh ... my z Wiki wstalysmy z godzinę temu i walczymy ze śniadaniem ..
Ness piękny brzuszek
Arte może warto wziąć rady dziewczyn i jeden cykl odpuścić. Głowa ci odpocznie bo może to wszystko blokada A już nie jedna po odpuszczeniu zaszła...
Resztę musze doczytać ..aaaa

Jeśli chodzi o usg to też bym poszła w 7 tc , wiadomo tydzień na takim maluszku to jak okrążyć kosmos

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczy jestem zalamana... odebralam wynik tsh a tam 3.5! Ku**a uroslo mimo brania lekow. Badanie robilam po tabletce. Obecnie biore 50 myslicie zeby zwiekszyc do 100 na jakis czas?
T4 tez uroslo z 12 na 17, wiec ok.

Nessi moge ci oddac troche [emoji6]
A brzusio [emoji7][emoji7]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Rene- widzę ze pospałyście jak my :)

Agnesis - Nadia jest grzeczna jeszcze Ci Pomorze , obierze ziemniaki itd ale Maksowi włącza się czasami ADHD , tyle że dali by Ci się wysłać , bo to śpiochy :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczy jestem zalamana... odebralam wynik tsh a tam 3.5! Ku**a uroslo mimo brania lekow. Badanie robilam po tabletce. Obecnie biore 50 myslicie zeby zwiekszyc do 100 na jakis czas?
T4 tez uroslo z 12 na 17, wiec ok.

Nessi moge ci oddac troche [emoji6]
A brzusio [emoji7][emoji7]

Sporo faktycznie. Ale ja bym bez konsultacji z lekarzem nie zwiększyła . Koniecznie umów się

Sporo faktycznie. Ale ja bym bez konsultacji z lekarzem nie zwiększyła . Koniecznie umów się

Ale tu mnie nie umowia do endokrynologa bo tsh jest w normie. Dla nich do 4.5 jest ok, nawet w ciazy.
Ja lekarce nasciemnialam ze w polsce bylam i dostalam euthyrox 50 i mam brac, ale jak widac nie dziala.
We wtorek mam wizyte z lekarzem ogolnym, nie wiem co mi powie...
Nie wiem co robic [emoji52]

reklama
Arte wiem ze Cie to srednio pocieszy ale ja tez musze jeden (jak nie dwa) cykl odpuscic ze wzgledu na histero i czekanie na wynik ;-/
mam nadzieje ze w kwietniu bede mogla zaczac starania, chcialabym zajsc do wrzesnia zeby miec wymowke i nie musiec isc na wesele....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry