• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Arte wiem ze Cie to srednio pocieszy ale ja tez musze jeden (jak nie dwa) cykl odpuscic ze wzgledu na histero i czekanie na wynik ;-/
mam nadzieje ze w kwietniu bede mogla zaczac starania, chcialabym zajsc do wrzesnia zeby miec wymowke i nie musiec isc na wesele....

No dzisiaj chyba podejmę rozmowę z moim. Powiem mu jak mi cieżko. A w poniedziałek na wizycie powiem mojej pani doktor o pauzie. Będę piła tylko zioła, ale tylko 1 cykl przerwy, bo mnie już dobija to wszystko. Muszę się skupić na szukaniu pracy :( obawiam się tylko że potem nie będę miała już możliwości na częste wizyty u lekarza a przy zastrzykach to już będzie konieczność wyższej rangi, jeszcze gorzej niz przy clo. No ale jeszcze czeka mnie rozmowa z D, czuje że będzie cieżko

reklama
No dzisiaj chyba podejmę rozmowę z moim. Powiem mu jak mi cieżko. A w poniedziałek na wizycie powiem mojej pani doktor o pauzie. Będę piła tylko zioła, ale tylko 1 cykl przerwy, bo mnie już dobija to wszystko. Muszę się skupić na szukaniu pracy :( obawiam się tylko że potem nie będę miała już możliwości na częste wizyty u lekarza a przy zastrzykach to już będzie konieczność wyższej rangi, jeszcze gorzej niz przy clo. No ale jeszcze czeka mnie rozmowa z D, czuje że będzie cieżko

Trzymam kciuki w takim razie za rozmowe, wspierajcie się , wytłumacz swojemu wszystko na spokojnie, żeby zrozumiał. Najważniejsze, żebyście mogli na sobie polegać i wspierać się na wzajem.

Mój pierwszy uszyty ochraniacz 1 z 4 części. Co za tragedia...
1486728556-aaaaaa.jpeg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja uwielbiam wesela, wręcz kocham się bawić ;) to rodzinne :D

Dziewczyny suplementuje któraś z was wit D? jak tak to jakie jednostki?

edit - a w weekend chce zrobić chleb z kaszy gryczanej z siemieniem lnianym - nie wiem czy mi wyjdzie

Ja uwielbiam wesela, wręcz kocham się bawić ;) to rodzinne :D

Dziewczyny suplementuje któraś z was wit D? jak tak to jakie jednostki?

edit - a w weekend chce zrobić chleb z kaszy gryczanej z siemieniem lnianym - nie wiem czy mi wyjdzie
Ja robiłam przedwczoraj i mi.Nie wyszedł jednak z mąki lepszy. Muszę tylko kupić mąkę gryczaną i ryżowa

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Arte ja biore vitrum ostro, tam jest wapń, magnez i D3. Witaminy tylko 800j, ale myśle, ze tyle mi styknie [emoji12] najlepiej kup sobie wit D3 z 2tys j i moze być w połączeniu z wit K

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry