• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Faceci to jednak inny gatunek ....[emoji35][emoji19]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Mania na mnie tez tak moj działa 3 dni szafe składa [emoji36]
Kończy o 16 , zanim sie do niej zabierajest 18 ...
1488201691-aaaaaa.jpeg

A ja miałam taką ochotę na marchewke z groszkiem z maselkiem , 4 łyżki zjadłam i zwrocilam i co tu jeść [emoji55]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t3d [emoji188]

Hejka:-)
Wczorajszą impreza super. W szoku bylam bo nikt mi nie dokuczał he he i najadłam się za wszystkie czasy. Oczywiście zapomniałam zrobić sobie foteczki ale dziś u siebie zrobiłam. Słabo widać ale zawsze coś:-)

Carmen wybacz. Ja już tak mam. Jak przeczytam wszystko to zapominam co komu napisać. Dużo tych krosteczek córci wyszło:-/ oby jej szybko przeszło.

Nessi najpiękniejszy dźwięk jaki może usłyszeć przyszła mama. Pamięć o drugim aniołeczku zostanie już zawsze:'( jutro czekam na relacje w takim razie.

Bum śliczny fasol:-) i jaki już duży! Ja byłam mega podekscytowana kartą ciąży he he.

Nuria wiem coś o bolesnych miesiączkach. Ja po prostu wiłam się z bólu. Żadne leki mi nie pomagały...w końcu zaczęłam sobie domiesniowo tramal albo ketonal robić i dopiero ustępowało. Jeśli chodzi o ilość to zawsze miałam skąpe.

Anula oj ten progesteron bardzo podejrzany:-) oby to była oznaka małego pasażera:-)

No i zapomniałam co jeszcze napisać ech. Sklezora ciążowa

Załączniki

• 20170227_141127-530x471.jpg
    20170227_141127-530x471.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 92
Hejka:-)
Wczorajszą impreza super. W szoku bylam bo nikt mi nie dokuczał he he i najadłam się za wszystkie czasy. Oczywiście zapomniałam zrobić sobie foteczki ale dziś u siebie zrobiłam. Słabo widać ale zawsze coś:-)

Carmen wybacz. Ja już tak mam. Jak przeczytam wszystko to zapominam co komu napisać. Dużo tych krosteczek córci wyszło:-/ oby jej szybko przeszło.

Nessi najpiękniejszy dźwięk jaki może usłyszeć przyszła mama. Pamięć o drugim aniołeczku zostanie już zawsze:'( jutro czekam na relacje w takim razie.

Bum śliczny fasol:-) i jaki już duży! Ja byłam mega podekscytowana kartą ciąży he he.

Nuria wiem coś o bolesnych miesiączkach. Ja po prostu wiłam się z bólu. Żadne leki mi nie pomagały...w końcu zaczęłam sobie domiesniowo tramal albo ketonal robić i dopiero ustępowało. Jeśli chodzi o ilość to zawsze miałam skąpe.

Anula oj ten progesteron bardzo podejrzany:-) oby to była oznaka małego pasażera:-)

No i zapomniałam co jeszcze napisać ech. Sklezora ciążowa
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170] rosnij , rosnij [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t3d [emoji188]

cześć wiosennie
Ale dziś pięknie. Od rana mam otwarte okna drzwii i robię porządki w szafach. 4 wory już się uzbieraly. Matko... ile człowiek tego trzyma nie wiadomo po co na co.
Od razu zrobiło się miejsce na ciuszki dla Amelki A już miałam wczoraj komode w ikei kupować. Znowu graciarnia by się robiła.
Ness cudnie boje serduszko
Xbum fajnie tak urządzać, jeszcze troszkę i odpoczniesz
Tynka piekny brzunio.
Carmen zdrówka dla małej.
Nuria,mania olac facetów
Tyle ile mogłam nadrobilam
A dla agness i anulki buziulki[emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W zeszły poniedziałek wszystko wyjęłam żeby spakować do szpitala i w sobotę sprzatnelam z powrotem. Dziś moja kolejny poniedziałek i znowu nie mam weny do spakowania się wrrrr... Dziewczyny weźcie opierdolcie

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bumciu rosnę jak na drożdżach, głównie o okolicy bioder, ud i pupy. Trudno będę się tym martwić po porodzie:-) na zdjęciu słabo widać bo ciemna tunika i ciemne drzwi od łazienki ale mam bardzo spiczasty brzuch. Śmiesznie to wygląda:-)

Rene podziwiam cię za te porządki. Ja też mam wszystkie okna pootwierane ale takiego lenia, że się dziś nie ruszam z łóżka.
My z mężem musimy w środę jechać po komode jakąś i fotel ala amerykankę do pokoju młodego. Za miesiąc będę ciuchy prać, a nie mam ich gdzie wkładać...

Ciężarne kobietki i mamusie czy wam się w okresie ciąży zrobiły nierówne otoczki wokół brodawek sutkowych? Wczoraj przy kąpieli zauważyłam, że ten pigment od otoczek wychodzi poza ich obręb w niektórych miejscach. Jestem w szoku...aż się wystraszyłam. Nigdy w pracy nie widziałam czegoś takiego ale też jakoś specjalnie się karmiącym piersiom nie przyglądałam.

reklama
U mnie tez pięknie 8 st, jak cieplutko jej, aż miło. :)
Nuria i Mania pewnie nie dajcie się facetom, co jakiś czas trzeba z nimi zrobić porządek :)
A propo porządków idę odkurzać i prasować, miałam maluchy w weekend i ciasto jest na podłodze. :D
Jajniki dalej ćmią, za 2 dni powinnam mieć @ ale skoro owu się przesunęła to i @ się pewnie przesunie. Będziem czekać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry