• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Carmen weź się nie smutaj bo tam dziewczyn jest 100 razy więcej niż u nas ;) na Ciebie za niedługo też przyjdzie pora :*

Majka no ciekawe , chciałabym też chłopaka :P no ale zakupy muszę robić od podstaw :D po prenatalnych będę powoli kompletować jakieś neutralne do 20tc :)
a mam 4 kwietnia , bo parno już z terminami było - bym musiała do innego miasta jechać :)

Cieszę się,ze laski pozachodzily (bron Boże) ale wiecie szczypta tej zdrowej zazdrości zawsze jest.
Tam jedna za drugą a tutaj to mi się wydaje,ze wszystko stoi w miejscu :/

Cieszę się,ze laski pozachodzily (bron Boże) ale wiecie szczypta tej zdrowej zazdrości zawsze jest.
Tam jedna za drugą a tutaj to mi się wydaje,ze wszystko stoi w miejscu :/
stoi nie patrząc jest nas parę dosłownie parę osóbek a w prawie każdym miesiącu jedna z nas zachodzi , więc i przyjdzie kolej na każdego ;)

Bum super, ze maluszek rosnie [emoji4] kiedy kolejna wizyta? Ja prenatalne mam 30 marca, czyli cala wiecznosc... do tego czasu nie bede miala usg. W czwartek mam wizyte z polozna. Mam nadzieje, ze jakas fajna mi przydzielili, bo bedzie prowadzic moja ciaze i mam nadzieje, ze bedzie przy porodzie.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tynka brzusio uroczy, jak każdy ciążowy [emoji7][emoji106]

Rene trzymam kciuki byś się wreszcie spakowała [emoji12][emoji106]

Nuria zazdroszcze troski facera, bo mój stary baran to nawet o tym nie pomyśli...

Majka[emoji7][emoji7]
przypomniałaś mi jak ja kompletowałam wyprawkę, mam nadzieje że będzie mi to dane jeszcze raz jeden [emoji4]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry