• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jak ja wchodze do pepco to od razu lece na dział dziecięcy[emoji23] normalnie szału macicy dostaje jak widzę te wszystkie śliczności[emoji7]
Tynka super Ci wyszlo[emoji8]
Ty wiesz ze ja wczoraj natknęłam sie na fb na stronke babki ktora robi butki na szydelku dla niemowląt i bierze za nie 35 zl, takze niezly interes kręci[emoji3] albo opaski dla dziewczynek. Ty tak samo rób [emoji3] zarobisz sobie na przyjemności[emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anulka kiedy testujesz?[emoji8] bo ja zdycham troche ale nie braknie mi sil aby kciuki mocno trzymac za Ciebie[emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109]

Carmen no u nas trochę to stoi w miejscu, ale przecież dobrze nam tu ze sobą [emoji12]
Zjadłam dzis 3 porcje obiadu i czuje sie jak słoń, wieeelki słoń [emoji23]

Dokladnie 30stego skoncze 12 tygodni.
Tu w ciagu ciazy sa tylko 2 usg, w 12 tygodniu a pozniej polowkowe. No chyba, ze sa jakie komplokacje to jest wiecej.
Zapewne wybiore sie jeszcze kilka razy prywatnie. Teraz znalazlam w promocji za polowe ceny, ale na drugim koncu miasta [emoji23] ponad godzine jechalismy [emoji23][emoji23] ale lepiej wydac 50£ niz 100£ [emoji53]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
to chyba ja jakoś źle to wszystko liczę , bo u ciebie fasolka tydzień młodsza a jakoś to tak wszystko szybko u Ciebie :D

Carmen doskonale znam to uczucie zazdrości. Sama przez to przechodziłam i jestem najlepszym przykładem na to, że na każdą z nas przyjdzie pora:-)

Agnesis gdzie ty chudziaku mieścisz te ilości jedzenia!? Tylko pozazdrościć mogę :-)

Majka ale śliczne ubranka. Wybór dla dziewczynek jest kosmiczny! Jak byłam ostatnio w pepco to dla chłopców był jeden regał, a dla dziewczynek trzy! Mimo wszystko do mnie też bardziej chłopięce ubranka przemawiają ale narazie wstrzymuje się bo mam mega zapas do rozmiaru 74:-)

Bum a ja prywatnie chodzę co 4 tygodnie i badania mam co drugą wizytę tylko. Ciekawe czy teraz będę częściej chodzić...odliczam dni do 9 marca:-) w końcu po miesiącu przerwy zobaczę małego na usg.

U mnie produkcja trwa. Pół kocyka w kształcie gwiazdki dziś zrobiłam. Jeszcze będzie znowu biały, czarny, biały i zakończę niebieskim kolorkiem.
piękny kocyk !
No u mnie są co 3 tygodnie na NFZ aż w szoku byłam :D

Anulka kiedy testujesz?[emoji8] bo ja zdycham troche ale nie braknie mi sil aby kciuki mocno trzymac za Ciebie[emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109]

piłaś ziółka ? :)

Bum pilas pilas[emoji13]
Jutro Ci wysylam paczke bo moj mnie zabiera do lekarza na morfo to od razu skocze na poczte jak do jutra nie umrę[emoji23][emoji23][emoji23]

No masakra z tym pepco ale u mojej cioci jest obok jeszcze KIK tam to jest szał macicy! [emoji23]
Poprzednio obkupiłam starszą w tych dwóch sklepach. Dla chłopców też idzie dorwać coś fajnego no ale na pewno dużo mniej.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum ja mam dzis 7t4d. Fasolka wyszla kilka dni mlodsza, ale to norma na poczatku i pewnie nadrobi [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
No wiesz u mnie wychodzi 9tc z OM , cykl nie był długi bo test wyszedł mi w 31dc ...więc do owu musiało dojść z opóźnieniem lub zagnieżdżeniem i u mnie jest dziś 7t3d , więc różnica spora - gin się kazał mi trzymać tygodniem według USG :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry