• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hej Laski ja się wystałam w kolejce do okulisty, matko nasza służba zdrowia to porażka.
Nessi trzymam kciuki za wizytę :)
Rene piękny kącik :) teraz czekać tylko na Lokatora :)
Bum Tobie robienie testów na razie mnie grozi :D teraz My się ustawiamy w kolejce :)

A ja się wzięłam za mycie okien, bo takie ciepełko

Umyłam największe okno, w salonie i kuźwa zaczęło kropić [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

Muszę teraz wyglądać jak debil
Pada deszcz a ja myje okna [emoji19][emoji19]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Ostatnia edycja:
A ja się wzięłam za mycie okien, bo takie ciepełko

Umyłam największe okno, w salonie i kuźwa zaczęło kropić [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

Muszę teraz wyglądać jak debil
Pada deszcz a ja myje okna [emoji19][emoji19]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Co się przejmujesz, masz ochote to myjesz okna w deszcz :D, kto Ci zabroni, taki kaprys :)

Co się przejmujesz, masz ochote to myjesz okna w deszcz :D, kto Ci zabroni, taki kaprys :)
Na szczęście mamy taki dach że mi nie kapie na okna
Ale ciemno się zrobiło i pewnie będą super te okna umyte [emoji23][emoji23][emoji23][emoji12][emoji23]

Na szczęście mamy taki dach że mi nie kapie na okna
Ale ciemno się zrobiło i pewnie będą super te okna umyte [emoji23][emoji23][emoji23][emoji12][emoji23]

Nie będzie źle, czystsze na pewno bedą. :) Mnie jajniki dalej ćmią, masakra.

Rene- miejscowa dla dzidziusia piękna :-)

Mania- mi grzecznie mąż umył okna w weekend :)

Ja po wizycie i mój Adaś to olbrzym według om 35tc a tu waga 3700g , usg obliczyło ze jestem już w 37 tc , a tak to wszystko oki :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana mnie na usg tuż przed porodem lekażowi wyszło że Młoda 3200 bedzie ważyła
Mówi do mnie że gładko pójdzie
A wyszła 4000 i 59 cm
Nie mogłam jej urodzić bo się barami zaklinowała [emoji19]

Także na wage z usg trzeba brać poprawkę [emoji12]

Dasz radę, wyjścia nie masz [emoji12][emoji16]

Najważniejsze że wsio ok [emoji106][emoji110]

Ostatnia edycja:
reklama
Mania- to ja mam nadzieje ze pomyłka jest w drugą stronę :-), bo jak nie i wytrzyma do terminu to będzie ponad 5 kg :-0

Teraz widzę z opisu że termin z om jest 03.04
A termin z usg 11.03 hehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry