• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nuria majonez ściąga wszystkie naklejki [emoji39]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Carmen ja sie boje zyletki dotykac [emoji23]
Anula juz widze mine mojego jak zobaczy ze smaruje majonezem po szybie[emoji23]
Oj niech sam robi, to nie dla mnie [emoji23][emoji23]

Moj zaraz jedzie do pracy. Nie lubie spac sama

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen uwierz ze ja wszystkim potrafie sobie krzywdę zrobic[emoji23] ostatnio sie walnelam kolanem w szczękę[emoji23]
Moj mowi ze jestem sierota[emoji23]
Zyletka w moich rękach to ryzyko[emoji23]

Żyletki nie polecam, bo jak porysujesz szybę to bedzie klops. A nie da sie jej zwyczajnie paznokciem odkleić? A resztki zmyć benzyna?

A tak w ogóle to zawieszamy starania. Myśle, ze bede zaglądać. Ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu.
Trzymam kciuki za Was wszystkie, żeby sie tu na wiosnę posypały pozytywy [emoji110][emoji110][emoji8][emoji8][emoji8]

Agnesis nie da rady paznokciem, juz probowalam.
Na internecie jest aby suszarka do wlosow podgrzac, alee jak sie nagrzeje za bardzo to i szyba może pęknąć ponoc.
Ja juz nie wiem[emoji23]

A tak w ogóle to zawieszamy starania. Myśle, ze bede zaglądać. Ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu.
Trzymam kciuki za Was wszystkie, żeby sie tu na wiosnę posypały pozytywy [emoji110][emoji110][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry