• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nie lubię mojego lekarza rodzinnego. Nie dosc ze wizyta trwala 6 minut- moj liczyl to przepisala mi leki tylko i wylacznie 100% platne.
Jem loda[emoji23][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria - co za dziad z twego lekarza

Majka - No obniżył się , ze 4 dni temu jakoś dlatego może już dwie lekarki mówią ze urodzę w przyszłym tygodniu , się okaże

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O matko [emoji33] w którym jesteś tygodniu? Ty wiesz że ja nigdy nie zauważyłam tego obniżania. No ale jak się teraz okazuje moja świadomość na temat ciąży i potrzeb dziecka była znikoma, cudem przeżyły [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen niunia ,...óki fr@ncy nie ma...szansa jest.
Nażarłam się kebaba i padam ...
Wiem niunia,wiem ale nie wierze w to "cudowne" uniesienie sie szyjki
Brzuch mnie juz boli ma£pkowo wrrrrrrr :/

Kebab mmmmm alez se wpierd...jak bede w polsce taki jebitny z sosem czosnkowym
Matko Święta zes mnie apetyta zrobila

Zapiekanki z surowka robie sama i mi wychodza jak orginalne ale tych tez sie nawpierd....[emoji23][emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem,ze malo to Was obchodzi, mialam nie plakac ale usiadlam sie w kuchni i zaczelam plakac nawet nie myslac o tym
Potem moj do mnie zadzwonil,powiedzialam ze okres mi sie rozkreca i ze i tym razem nic z tego
Udawal twardziela,ale slyszac moj zaplakany glos wiadomo jaka musiala byc jego reakcja....
Wiem,ze mam byc cierpliwa ale same probowalyscie i wiecie jak jest. Ta bezradnosc mnie zabija od srodka :(

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry