• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Wiem,ze malo to Was obchodzi, mialam nie plakac ale usiadlam sie w kuchni i zaczelam plakac nawet nie myslac o tym
Potem moj do mnie zadzwonil,powiedzialam ze okres mi sie rozkreca i ze i tym razem nic z tego
Udawal twardziela,ale slyszac moj zaplakany glos wiadomo jaka musiala byc jego reakcja....
Wiem,ze mam byc cierpliwa ale same probowalyscie i wiecie jak jest. Ta bezradnosc mnie zabija od srodka :(

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Jena bidulko. Nadzieja umiera ostatnia. Trzymaj się maleńka. Boziu jak ja bym chciała żebyście wszystkie pozaciążały i skończyła się ta gehenna [emoji20]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen ja za 2 tygodnie tez sie porycze jak glupia bo sobie przypomne ze z gorączka sie bzykalam a i tak nic z tego nie wyszlo[emoji17][emoji31][emoji53]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen wypłacz cały swój żal, masz do tego prawo. Ja przez te 15 miesięcy starań praktycznie przy każdej miesiączce wyłam...i to z trzy dni chociaż. A potem człowiek i tak się musiał podnieść i próbować dalej. Każdy kolejny cykl był próbą zrobienia czegoś więcej, żeby w końcu zobaczyć te magiczne dwie kreski. Mój mąż taki twardziel, chłop prawie 130 kg i 192 cm wzrostu, a nie raz płakał razem ze mną...doskonale wiem co czujesz:-( przytulam wirtualnie do serduszka.

Witajcie

Carmen Słońce [emoji17]
Wypłacz się i pozwól by łzy zmyły złe emocje, oczyścisz się i po @ staniesz do walki
[emoji123][emoji123][emoji123][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Musimy walczyć, to tylko tyle i aż tyle co możemy zrobić
I wierzyć wierzyć wierzyć [emoji120][emoji120]

Ja w następny weekend przywitam koleżanke @
Ale ja wiem że ona przyjdzie i w tym cyklu nie mam nawet cienia nadzieji

Jutro idziemy na parapetówke to walne drinka, a co, mnie też się coś od życia należy [emoji12][emoji12][emoji12][emoji23][emoji23]

Nuria zdrówka [emoji106][emoji106][emoji106]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Carmen, my tu wszystkie miałyśmy problem z zajściem ...i każda Cię tu zrozumie, bo każda przeżywała z Nas to samo. Płacz ...czasami trzeba się wypłakać by sobie ulżyć, i zacząć nowy cykl z nadzieją. Bo tak to niestety wygląda, że nadzieja pchnie Nas dalej i nie pozwala stać w miejscu. Ja wierzę, bardzo mocno wierzę, że uda Ci się zajść jak i reszcie dziewczyn i będziemy w końcu pisać o kupkach, ciąży, wysypkach...Bo będziemy zobaczysz...
Popłacz ... masz wspaniałego męża, wypłacz się w ten Włoski mankiet, wesprzyjcie się wzajemnie ...pobaw się z córą, przytul ją. Bo nie jesteś sama ...masz za sobą rodzinę i Nas.

reklama
Carmen [emoji8]

Jadę jutro się odchamic na targ [emoji23]

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t3d [emoji235]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry