• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Carmen tylko już tam więcej tej szyjki nie macaj! Kurcze ale się cieszę. A jak sobie przypomnę twoje posty, że " wcale tej ciąży nie czujesz, nerki cię bolą i na bank w sobotę będzie okres" to sikam że śmiechu hłe hłe

Carmen ja pier... az mi łzy poleciały [emoji44] normalnie szok szok gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8] nie mogę wyjsć z podziwu [emoji7][emoji7][emoji7]

A zagniezdzenie czulam we wtorek [emoji4][emoji4]
Dziekuje wam za cieple slowo i dziekuje,ze jestescie choc niekotore z was moze to dobic..
Mnie sie udalo,takiej niedowiarce wiec wy tez dacie rade !!!!!!! Wiem,ze teraz latwo sie mowi,bo ja co cykl bylam zdolowana....teraz sie.modle zeby sie dziecko dobrze rozwijalo :)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak świętować to świętować ..bo popić nie można, ale żreć wypada :D
WP_20170311_013.jpg

Załączniki

• WP_20170311_013.jpg
    WP_20170311_013.jpg
    210,3 KB · Wyświetleń: 224
Hejka!
Carmen dzięki tobie mam piękny początek dnia! Gratulacje kochanie! Mówiłam Ci, że ja też miałam bardzo nisko szyjkę! Kreski przepiękne!!!!:-* rośnij zdrowo do listopada. Na kiedy termin wypada?

Anula, Agnesis jesteście następne w kolejce:-)

Nessi, Majka róbcie interes i szyjcie na zamówienie:-) już pierwszą klientkę na pewno będziecie miały, bo jak zobaczyłam ile muszę zapłacić za ochraniacz, kocyk i poduszkę minky to mnie wcięło. Wolę wam zapłacić.
Ja to chyba w kolejce do sklepu po bułki będę następna [emoji6] ....

Spadam dalej w krzaki...

Trzymam za was dalej kciuki

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Carmen o zesz ku*wa mac ale wiadomość!! kochana super![emoji7] ciesze sie jak glupia do telefonu!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Az mi glupio ze Cie wczoraj pocieszalam z powodu nadchodzacego okresu[emoji54][emoji23]

Aaaaaaaaale super!!!!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry