• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Artuś skąd ja to znam:-( u mnie tak było z siostrą. Jak się dowiedziałam o jej drugiej ciąży to pół roku z nią nie gadałam. Nawet nie zapytałam kiedy urodziła taka byłam zrozpaczona i rozgoryczona, że ona rok młodsza i dwoje nieplanowane a ja tyle się staram i nic.

Dorcia pryszcze to jedna z naszych wspólnych forumowych cech:-) pasujesz do nas i to się potwierdza ha ha ha. A swoją drogą pryszcze piękności nie wykluczają, czego każda z nas jest doskonałym przykładem:-)

reklama
Artuś skąd ja to znam:-( u mnie tak było z siostrą. Jak się dowiedziałam o jej drugiej ciąży to pół roku z nią nie gadałam. Nawet nie zapytałam kiedy urodziła taka byłam zrozpaczona i rozgoryczona, że ona rok młodsza i dwoje nieplanowane a ja tyle się staram i nic.

Dorcia pryszcze to jedna z naszych wspólnych forumowych cech:-) pasujesz do nas i to się potwierdza ha ha ha. A swoją drogą pryszcze piękności nie wykluczają, czego każda z nas jest doskonałym przykładem:-)

Ona zarzekała się, że po Korneli już nie chce mieć dziecka, a dziś dzwonią z taka wiadomościa.... a mnie się pytała czemu tak cisne na ciąże.... no masakra - ale nie dałam po sobie poznać, trzymałam fason przed kamerą. Dzisiaj rodzice moi pojechali do Polski więc pewnie dlatego zadzwonili do nas...

Tynka mi przyszedł strój batmana z ali i jestem bardzo zadowolona z jakości:)
Arte ja co kilka dni widzę kolejne ciąże na fb, wiadomo że chciałoby się aby to w końcu była moja ciąża. Kiedyś będzie:*

Dorcia bo Cię kopnę w tyłek:)
Ja zakupiłam dziś farbę i jutro będę malować włosy w końcu, bo nawet mój już odrost zobaczył:D

A ja czuje, że znowu nie wyjdzie.... jeśli urosnie więcej jajec niz 2 to też starania będziemy musieli zatrzymać ;( ;( i tak źle i tak nie dobrze - mam dość swojego życia ;(

Wokół nas tez same ciaze nieplanowane i noworodki.
Moja przyjaciółka od stycznia zaczęła starania i miałyśmy nadzieje, ze razem zaciążymy, ale teraz ja stopuje ona działa, zobaczymy jak to wyjdzie. Załamywać sie nie bede jak jej sie uda. Jestem o dziwio spokojna i cierpliwa.
Tynka ja po porodzie przez cztery lata przysiegalam ze nigdy więcej. W sumie to nie chce wspominać swojego porodu. Mogę mieć tylko nadzieje, ze drugi bedzie inny. A najważniejsze żeby w ogóle był...

Ahahhaa
Calkiem niezle [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

Dziewczyny tak mi rece zaczely latac, chyba cisnienie mi poszlo w dol ...pozarlam cukru od razu z dozownika...chyba przeszło.....a wy co robicie jak cisnienie idzie w dol ??

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Nie da sie podwyzszyc cisnienia chyba ze ktos ci je podniesie[emoji5]

Tort już mamy
299dda1b30211567876ceebabe049416.jpg

Ciasto jeszcze musi stężeć w lodowce, ale już wyglada pysznie [emoji16][emoji12]

Bum - pomysłowa z Ciebie bestyja, fajny efekt :) niewielkim kosztem :)
Tynka - pierwsza ciąża, nie wiesz czego się spodziewać to i się nie dziwię że się boisz. Ja im bliżej terminy tym bardziej odchodziłam od zmysłów, nadal boję się porodu naturalnego a bardzo bym go chciała mieć bo po CC fatalnie długo źle się czułam. Ja wierzę, że wszystko będzie dobrze :)
Tęczowa Ty jesio w PL ?
Carmen jak samopoczucie ?
Anula ?
Lusiek a Ty gdzie wlazła ?
Nuria, nie gadaj o ptysiach [emoji14] Mi brakuje tych pysznych za komuny co były w kawiarni. Nie wiem czemu kiedyś wszystko było takie pyszne, nawet oranżada w szklanej butelce za parę groszy. Pamiętam też taką w woreczkach foliowych ze słomką.I że wafelki były najlepsze na świecie :) I zjadłabym blok czekoladowy ammm :)
Zajeta bylam zakupy sprzatanie prad nam wylaczyli dopiero teraz mamy uff
Tynka nie martw sie na zapas bedzie dobrze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry