reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum[emoji6] ja ostatnio zaczelam sie jarac Alicja ale to dlatego ze ogladamam "Alicja po drugiej stronie lustra" ale imie piękne[emoji173][emoji173][emoji173]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

reklama
nuria nawet nie oglądałam , muszę obejrzeć [emoji5] no moj P się napalil na Alicje , a dla chłopaka ja miałam wolną rękę [emoji5] podoba mi się jeszze Nikodem , ale u mnie za duzo ich [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t5d [emoji235]

Tynka a ja wlasnie ostatnio pomyślałam, ze jak bedzie drugi syn to bedzie Ignacy. Wytłumacz mężowi ze w tym imieniu nie ma nic smiesznego. Imie jak każde inne. A poza tym to Wasze dziecko i opinie innych na temat jego imienia sa nieistotne. Nasz Mlody tez miał mieć inne imie, ale zaczęli nam gadać, srac do buta bzdury, a ze ja młoda głupia byłam to zmieniliśmy i doopa. Do dzis sie na to wściekam, jak w przedszkolu w grupie miał trzech, a teraz w klasie pięciu Jakubow [emoji35]

Tynka a jak wybieraliscie imie to mezowi sie podobalo?
Agnesis a jak mialas nazwac synka?
Wiem ze teraz duzo Kubusiow ale mi tak bardzo sie to imie podoba.
Moja kolezanka nazwala synka Tymon i jej tesciowa nie moze sie z tym do dzis pogodzic a maly ma 2.5 roku i wola na Niego Michaś[emoji46]

Nuria Filip miał być, moze nie jakieś bardzo unikatowe. Teraz to mogliby mi gadać do woli, a jak bede chciała to nawet Hermenegilda nazwę dziecko i nikomu nic do tego [emoji6]

Agnesis Filipek bardzo fajne imie, znam tylko jednego[emoji106]
To prawda, nikomu nic do tego jak nazwiesz wlasne dziecko[emoji106]
Moja kolezanka z roku nazwala corke bez wiedzy meza[emoji23]
Jej maz uparl sie na Matylde a ona nie chciala, i po porodzie nazwala ja tak jak chciala czyli Patrycja. Jej maz nie zdazyl na porod, przyjechal juz po wszystkim, poszedl zobaczyc dziecko mowi pielegniarce jak sie nazywa a ta zdziwiona mowi ze takiego dziecka nie ma[emoji23] parodia[emoji23]

Poszlam do sklepu i u mnie dzis 2 obiady bo nie wiedzialam na co sie zdecydować [emoji23][emoji23] mój P bedzie w szoku jak wróci z pracy .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t5d [emoji235]

Cześć dziewczynki.
Agnessis extra tort, musisz dac mi swoje inspiracje bo mnie czeka zrobienie tortu dla córci na następną niedzielę.
Walczącym dużo sil i wytrwałości , nie poddajemy się.
Carmen obyś szybko w locie usnela[emoji6].
Tynka co do imienia wymyśl teraz swoje i koniec
Reszcie dziewczynek przesyłam uściski [emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria Jakub tez mi sie podobało i podoba, ale żałuje ze dałam sie przerobić, bo ja lubie mieć ostatnie słowo, a tu sie poddałam głupia [emoji23]
Rene jak w Google wrzucisz "tort np. kraina lodu" ro wyskoczy tysiąc rożnych [emoji12] a jak robisz sama i nie umiesz robić z masy lukrowej tych ozdób, to kup opłatek z jakimiś ulubionymi bohaterami córki i bedzie zachwycona. Ja tak rok temu zrobiłam [emoji6]

reklama
Agnesis a Jakub a Kuba to dwa rozne imiona czy to samo?

Do góry