Carmen24l
Fanka BB :)
Nie no przestan, nie chce ci tylka truc.......Carmen mój D ma teraz służbę w czwartek to ci zrobię i wyślę pocztą Oki? Tylko jak on do Włoch trafi?
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie no przestan, nie chce ci tylka truc.......Carmen mój D ma teraz służbę w czwartek to ci zrobię i wyślę pocztą Oki? Tylko jak on do Włoch trafi?
A czujesz sie okresowo ??Znowu mam ponad 37 temperatury i mi niedobrze[emoji31] boze , kolacji nie ruszylam nawet. Chyba bede znowu chora[emoji31][emoji31][emoji31][emoji31]
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Bidulka [emoji8]Znowu mam ponad 37 temperatury i mi niedobrze[emoji31] boze , kolacji nie ruszylam nawet. Chyba bede znowu chora[emoji31][emoji31][emoji31][emoji31]
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Mogło to być plamienie poowulacyjne ..ciezko powiedziec. Ja mialam takie plamienia przy niedoborze progesteronu.hej dziewczyny, jestem tu nowa i potrzebuję porady bardziej doświadczonych. Od jakiegoś czasu staramy się o dzidzie. Niestety mąż pracuje za granicą i jakoś nie możemy się zgrać z owu. Zawsze rozpoznawałam owu to śluzie w tym miesiącu typowy jednak się nie pojawił. Mąż przyjechał w 15dc a w 19dc pojawiło się plamienie. Już myślałąm że to @, ale plamienie było skąpe, bez żadnych bóli i inncych objawów. Dzisiaj jest 23dc, na test jeszcze jest za wcześnie ale czy to możliwe że nam się udało ? Najgorsze jest to czekanie
Dziękuję wszystkim dobrym duszyczkom za podpowiedzi![]()
Ale na poowulacyjne nie byłoby zbyt wcześnie ? Czytałam że ono pojawia się około 6 - 7 doby a u mnie pojawiło się w 4.Mogło to być plamienie poowulacyjne ..ciezko powiedziec. Ja mialam takie plamienia przy niedoborze progesteronu.
Tobie oczywiscie zycze ciazy. Moze siknij w sobote jak.cos
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk