• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruczyca no to ja tak przez cały dzień nie mam , fakt mokro tak ale gęsty pojawia się tak " etapami " no np dzisiaj nie miałam a wieczorem dużo ...

Anula aa obelcialo , pojadlam , popilam i do domu haha :D

reklama
Hahaha anula P to na PS4 nawala i tekst kochanie zaraz koncze nie idź spać , czyli się nie doczekam na niego , haha dzganie mnie obudzi normalnie romantico [emoji4]

Edit : Dobranoc zabcie [emoji8][emoji287]

Ostatnia edycja:
Hejka
Bum śliczna dziewczynka, na zdjęciach to jak anioleczek! Co do śluzu to ja nie mam w ogóle. Ani nie wypływa ani przy szyjce go nie ma nigdy. Używamy w dni płodne conceive plus bo mam tak sucho, że aż boli.

Kruczyca zazdroszczę widoków! Pięknie, ale ja i wolę się smażyć na plaży:-) ale górskie widoki cudowne. Szczególnie teraz jak się wszystko budzi do życia.

Jugo synek zdrowy? Julia jak tam? Azylek, Ruda i pozostałe odzywać się :-)

Anula podziwiam cie za ten rower. Ja znowu zaczynam biegać. Słabo mi narazie idzie ale zobaczymy. Skoro nie mogę być w ciąży to może chociaż schudne...

Dzień dobry u mnie dziś też słonecznie [emoji274]

Tynka to tylko na zdjęciach i u kogoś aniołek [emoji16]
Badalas ta prolaktyne ? [emoji4]

Hej ja dziś nie do życia najchętniej poszłabym spać :)

W górach podoba mi się jesienią i zimą mieszkałam kiedyś w nowym Sączu przez 2lata ahh cudownie było :)

Xbumx taa bo na zdjęciach dzieci zawsze wychodzą na grzeczne[emoji14]

Tynka a próbowałas siemię lniane ? Pomaga na śluz :)

Miałam dzisiaj sen że bilam K bo powiedział o ciąży wszystkim :D masakra haha :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca to zegnajcie się [emoji4]

Oleczka a to nikt więcej nie wie ?

Js robię ciachooooo z tytyki ale ciasto haha [emoji12]
I zaraz do tarcia się muszę zabrać bo placki na obiad...

Lux dzień dobry , jak się czujesz ? Coś od wczoraj malo cię tu ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry