nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
Carmen - herbatkę z imbirem spróbuj i migdały , znak dobry hormony sobie rosną
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powiem Ci że ja miałam sporo krwi w śluzie po cloA ja się boję. Na wkładce coraz więcej plamek czerwonych :-( czy plamienie okołoowulacyjne są takie mocne? Nie wiem co mam myśleć. Jutro mam wizytę muszę jej powiedzieć albo sama zobaczy. Chyba że wczoraj jajco pękło... W sumie mega ochotę miałam na seks to by się zgadzało.
Mam nadzieję że to nic złego
Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Spoko. Już smigam. Idę zaraz pod prysznic ,Jak się czujesz po cc ?
No jeśli pękło to dobrze tylko nie wiem czy nie za małe było. Jutro się wszystko wyjaśni. 1 raz mam coś takiego. Nigdy nie plamiłam w środku cyklu dziś mam 15dcPowiem Ci że ja miałam sporo krwi w śluzie po clo
I w cyklu bez clo też miałam
Najpierw w 10 dc a potem w 12 dc
Także to może być znak _e albo jajco pękło
Albo, i to bym raczej obstawiała, przyśpieszyło wzrost na ostatni etap po piku lh i pęknie lada chwila
Bzykajcie, bzykajcie
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja też mam teraz płodne więc idziemy prawie łeb w łeb [emoji16]
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Cholera wie [emoji23] , sama zachodze w łebRene- jak to zrobiłaś ze Ci wody odeszły daj cynka , ja tez chce żeby mi odeszły dziś w nocy albo jutro rano![]()
Kochane zasięgu nie miałam bo chciałam dawno napisać. Nie mogę w ogóle spać. Dziewczyny ja zwariuje. Leżę oglądam wtedy film i nagle czuje że mam mokro , mówię kurde Ale wstyd posikalam się a to okazuje się wody odeszły. No szok. Idę do nich pokazuje im wkładkę i faktycznie wody. A więc biegiem na porodowke i akcja szykowania stołu do cięcia. Jak tylko mnie wwieźli na salę operacyjną wszystko mi wróciło z ostatniego porodu (finał znacie) śmierć synka. Dostałam ciśnienia spazmów ze Amelka nie przeżyje. Szok. Ale urodziła się zdrowa 10 pkt ,3260 i 51 cm. A oto i.ona
![]()
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli samo pękło, to znaczy że nie było za małe [emoji110][emoji106]No jeśli pękło to dobrze tylko nie wiem czy nie za małe było. Jutro się wszystko wyjaśni. 1 raz mam coś takiego. Nigdy nie plamiłam w środku cyklu dziś mam 15dc
Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
A cmił cie delikatnie brzuch w czasie plamien?Jeśli samo pękło, to znaczy że nie było za małe [emoji110][emoji106]
Trzymam kciuki za jutrzejsze usg [emoji110][emoji110][emoji110]
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.