• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
A ja się boję. Na wkładce coraz więcej plamek czerwonych :-( czy plamienie okołoowulacyjne są takie mocne? Nie wiem co mam myśleć. Jutro mam wizytę muszę jej powiedzieć albo sama zobaczy. Chyba że wczoraj jajco pękło... W sumie mega ochotę miałam na seks to by się zgadzało.

Mam nadzieję że to nic złego

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

A ja się boję. Na wkładce coraz więcej plamek czerwonych :-( czy plamienie okołoowulacyjne są takie mocne? Nie wiem co mam myśleć. Jutro mam wizytę muszę jej powiedzieć albo sama zobaczy. Chyba że wczoraj jajco pękło... W sumie mega ochotę miałam na seks to by się zgadzało.

Mam nadzieję że to nic złego

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Powiem Ci że ja miałam sporo krwi w śluzie po clo
I w cyklu bez clo też miałam
Najpierw w 10 dc a potem w 12 dc
Także to może być znak _e albo jajco pękło
Albo, i to bym raczej obstawiała, przyśpieszyło wzrost na ostatni etap po piku lh i pęknie lada chwila
Bzykajcie, bzykajcie
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja też mam teraz płodne więc idziemy prawie łeb w łeb [emoji16]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Powiem Ci że ja miałam sporo krwi w śluzie po clo
I w cyklu bez clo też miałam
Najpierw w 10 dc a potem w 12 dc
Także to może być znak _e albo jajco pękło
Albo, i to bym raczej obstawiała, przyśpieszyło wzrost na ostatni etap po piku lh i pęknie lada chwila
Bzykajcie, bzykajcie
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja też mam teraz płodne więc idziemy prawie łeb w łeb [emoji16]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
No jeśli pękło to dobrze tylko nie wiem czy nie za małe było. Jutro się wszystko wyjaśni. 1 raz mam coś takiego. Nigdy nie plamiłam w środku cyklu dziś mam 15dc

Kochane zasięgu nie miałam bo chciałam dawno napisać. Nie mogę w ogóle spać. Dziewczyny ja zwariuje. Leżę oglądam wtedy film i nagle czuje że mam mokro , mówię kurde Ale wstyd posikalam się a to okazuje się wody odeszły. No szok. Idę do nich pokazuje im wkładkę i faktycznie wody. A więc biegiem na porodowke i akcja szykowania stołu do cięcia. Jak tylko mnie wwieźli na salę operacyjną wszystko mi wróciło z ostatniego porodu (finał znacie) śmierć synka. Dostałam ciśnienia spazmów ze Amelka nie przeżyje. Szok. Ale urodziła się zdrowa 10 pkt ,3260 i 51 cm. A oto i.ona
1490503520-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje [emoji1] Córcia śliczna [emoji7][emoji7][emoji7] bardzo sie ciesze, ze zdrowa i ze to wszystko masz już za sobą [emoji8]

No jeśli pękło to dobrze tylko nie wiem czy nie za małe było. Jutro się wszystko wyjaśni. 1 raz mam coś takiego. Nigdy nie plamiłam w środku cyklu dziś mam 15dc

Jeśli samo pękło, to znaczy że nie było za małe [emoji110][emoji106]
Trzymam kciuki za jutrzejsze usg [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Jeśli samo pękło, to znaczy że nie było za małe [emoji110][emoji106]
Trzymam kciuki za jutrzejsze usg [emoji110][emoji110][emoji110]

A cmił cie delikatnie brzuch w czasie plamien?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry