• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A ja się boję. Na wkładce coraz więcej plamek czerwonych :-( czy plamienie okołoowulacyjne są takie mocne? Nie wiem co mam myśleć. Jutro mam wizytę muszę jej powiedzieć albo sama zobaczy. Chyba że wczoraj jajco pękło... W sumie mega ochotę miałam na seks to by się zgadzało.

Mam nadzieję że to nic złego

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Cos ty, pamietasz jak ja pisalam ze mialam momentami.zywa.krew

Cyknij meza i gitara gra

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
A cmił cie delikatnie brzuch w czasie plamien?

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Ćmi mnie zawsze wtedy kiedy mam owulacje, czasem to jest nawet ból podobny do @ [emoji52]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Ćmi mnie zawsze wtedy kiedy mam owulacje, czasem to jest nawet ból podobny do @ [emoji52]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

No bo właśnie mam taki ból - przez chwile przeszło mi przez głowe że to @... no nic czekam do jutra - pewnie wysle mnie na badanie progesteronu, żeby potwierdzić. Tylko najgorsze jest to, że dziś też muszę zrobić zastrzyk... i jutro też przed wizyta i nie wiem czy to nie zaszkodzi :(
Normalnie szaleje i panikuje :(

Dziewczyny ja plamie ... Cholera wie od czego...zaczęłam po owulacji ( myślę,że była) i od trzech dni w kuciambe lutinus i jest spoko :) aha brzuch też bolał delikatnie jak plamilam

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dorcia to raczej dobry znak [emoji106]
Jedni lekarze twierdzą że można plamić tuż przed owulacją jak pęcherzyk najintensywniej rośnie i uciska na naczynia, inni że po jak już się uwolni płyn z pęcherzyka i to on podrażnia

Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

A bierzesz coś na faze lutealną?

No bo właśnie mam taki ból - przez chwile przeszło mi przez głowe że to @... no nic czekam do jutra - pewnie wysle mnie na badanie progesteronu, żeby potwierdzić. Tylko najgorsze jest to, że dziś też muszę zrobić zastrzyk... i jutro też przed wizyta i nie wiem czy to nie zaszkodzi :(
Normalnie szaleje i panikuje :(
To normalne że panikujesz
Ale musisz wierzyc ze będzie dobrze
Głowa ma znaczenie [emoji106]

Jeśli pęcherxyk pękł to wydaje mi się _e kolejne zastrzyki nie zaszkodzą
A jeśli nie pękł jeszcze to mu pomogą pęknąć
Będzie dobrze, zobaczysz [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry