Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie czytaj głupot, jest o tym tylko 1 post ... moim zdaniem to raczej reakcja organizmu na lek. Spokojnie nie panikuj.Zabierzcie mi internet!!!
Właśnie przeczytałam, że plamienie po gonalu może być spowodowane zbyt mała dawką zastrzyku;( no żesz kurfa mać, ja chce już jutro
teraz na wkładce brązowo...znowu jakieś cyrki
![]()
No wlasnie nie czytaj, chociaz kazda z nas zawsze czyta bo to oczywiste, ale nie nakrecaj sie negatywnie.[emoji4][emoji4] moze faktycznie tak zareagowalas plus jeszcze moze byc plamienie owulacyjne.Nie czytaj głupot, jest o tym tylko 1 post ... moim zdaniem to raczej reakcja organizmu na lek. Spokojnie nie panikuj.
Zdiagnozowane mam Pcos i niedoczynność tarczycy. Na badanie w kierunku io mnie nie skierowali - mieszkam w Holandii. Badali tylko glukoze na czczo. Była w normie. Staramy się ponad rok. Z leczeniem od października. Stosowałam już clo które nie zadziałało u mnie na owulacje już ponad pół roku nie miałam owulacji i każdy cykl wywoływany progesteronem. I decyzja zastrzyki z Gonalu i ovitrelle na pękanie.
Dzisiaj trochę się wystraszyłam bo rano kiedy się podcierałam miałam taki różowy śluz. Jakby lekko podbarwiony starsza krwią. Wczoraj były przytulanki to może dlatego.
Rene - śliczna kruszynka!!!! Zakochałam się!!
Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Arte mi wcześniej też glukoza wychodziła w normie, ale dopiero test obciążenia glukozą potwierdził IO. A prolaktynę miałaś kiedykolwiek badaną ? Aha a jesteś w Holandii, a masz tam jakiegoś endokrynologa? Pytam się, bo nie wiem jak tam to u Ciebie wygląda. Choć powiem Ci,że tak naprawdę dzięki prywatnej opiece medycznej z pracy, miałam naprawdę możliwość dokładnego przebadania się i trafiłam na świetnego endokrynologa.
Dokładnie u mnie tak samo okres się zatrzymał po antykoncepcji i każdy cykl wywoływany progesteronem
Aaaa i jeszcze bardzo ważny jest odpowiedni poziom wit D3 przy staraniach o ciąży i problemach z tarczycą , co się okazuje niedobór może powodować problemy z zajściem w ciążę.
Arte bardzo mocno trzymam kciuki , będzie dobrze , nie stresuj się![]()