• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witajcie

Nati trzymam kciuki by poszło szybko i gładko
Adrenalina Ci doda sił [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

A ja po tych weekendowych seksach nie mam dziś siły, nie wyspałam się wcale [emoji52]
Bo przecież trzeba czekać aż księżniczka zaśnie [emoji23]

Jak mi starczy sił to może jeszcze dziś poprawimy

Choć wydaje mi się że owulki nie było, bo niewiele, a właściwie nic nie czułam [emoji52]
Zobacze jak mi dziś test owu wyjdzie

Muszę się zbierać do pracy a taaaaaaak mi się nie chce [emoji52][emoji24][emoji24]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Nuria- oj ta adrenalina suknia juz za rogiem ;-)

Nessi- jedz jedz kiedy masz się najeść jak nie w ciąży , a kilogramy będziemy pózniej zrzucać :-)

Dzięki dziewczyn :-)

Mania- odpoczywaj po tym sexie , weź sobie urlop hehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na rekolekcje 1-klasista musi chodzić ?
W konia Nas zrobili bo dla maluchów msza o 16:00 a gimnazjaliści mają z rana ...Młody kończy o 16:00 i niby na głodnego do kościoła mam go gnać :/

Na rekolekcje 1-klasista musi chodzić ?
W konia Nas zrobili bo dla maluchów msza o 16:00 a gimnazjaliści mają z rana ...Młody kończy o 16:00 i niby na głodnego do kościoła mam go gnać :/
Jak zapytasz księdza to Ci powie, że tak, oczywiście, masz go gnać. Przecież z głodu nie umrze prawda...[emoji35][emoji52]
A zrób jak uważasz że dla Młodego b3dzie lepiej.

Nie jestem pewna co może wynieść z rekolekcji takie małe dziecko które jeszcze nie wie co? Jak? Po co?dlaczego ksiądz mówi to co mówi.

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Jak zapytasz księdza to Ci powie, że tak, oczywiście, masz go gnać. Przecież z głodu nie umrze prawda...[emoji35][emoji52]
A zrób jak uważasz że dla Młodego b3dzie lepiej.

Nie jestem pewna co może wynieść z rekolekcji takie małe dziecko które jeszcze nie wie co? Jak? Po co?dlaczego ksiądz mówi to co mówi.

Ja mam właśnie podobne zdanie, tylko nie wiem czy tam siostra ich na religii jakimiś obrazkami piłować nie będzie na zaliczenie :D

Ja jak kiedys mialam rekolekcje w podstawowce to chodzilam bo fajne konkursy byly ze mozna bylo cos tam wygrac za jakies rysunki ktore trzeba bylo namalować[emoji23]
I tylko dlatego[emoji23] bo jako maly gowniarz tez nic nie rozumialam.
No ale z drugiej strony ktos moze zapytac po co rodzice zabieraja do kosciola na msze 2-3 latki ktore tym bardziej nic nie rozumieja[emoji3]
Kazdy robi jak tam chce w sumie[emoji106]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Ja mam właśnie podobne zdanie, tylko nie wiem czy tam siostra ich na religii jakimiś obrazkami piłować nie będzie na zaliczenie :D
Obawiam się że niestety będzie [emoji52]
To jest ich sposób na przyciągnięcie do kościoła, siłą i szantażem
A gdzie w tym wszystkim prawdziwa wiara?

Sorki ale mam awersje do księży i kościoła, nie do wiary. Bo pouczają nas jak żyć i jak wierzyć, a sami mają za uszami baaaardzo wiele. [emoji35]

Podniosło mi się cişnienie, to dobrze, spanie mi przeszło [emoji23][emoji23][emoji23]

Obawiam się że niestety będzie [emoji52]
To jest ich sposób na przyciągnięcie do kościoła, siłą i szantażem
A gdzie w tym wszystkim prawdziwa wiara?

Sorki ale mam awersje do księży i kościoła, nie do wiary. Bo pouczają nas jak żyć i jak wierzyć, a sami mają za uszami baaaardzo wiele. [emoji35]

Podniosło mi się cişnienie, to dobrze, spanie mi przeszło [emoji23][emoji23][emoji23]

Też tak uważam, ale dziadki by Nas powiesiły gdyby młody nie chodził na religię ...sama nie chodzę, przyznaję i nie żałuję. Jeśli kościół ma mi dyktować polityczne rewelacje, dyktować jak ma wyglądać pożycie małżeńskie i nie dopuszczać innych form niż kalendarzyk do poczęcia .to ja też dziękuję. Wierzyć wierzę w ideę a nie w kościół i jego pracowników.

reklama
Ja niestety pamietam ale nas katachetka pytala z rekolekcji, nawet o imiona ksiezy[emoji52]
Majka mam takie samo zdanie jak Ty, do wiary nie mam nic, bo sama jestem wierzaca. Ale do księży mam sporo zastrzeżeń i m.in dlatego nie chce slubu kościelnego i nie chodze do kosciola[emoji52]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry