• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Też tak uważam, ale dziadki by Nas powiesiły gdyby młody nie chodził na religię ...sama nie chodzę, przyznaję i nie żałuję. Jeśli kościół ma mi dyktować polityczne rewelacje, dyktować jak ma wyglądać pożycie małżeńskie i nie dopuszczać innych form niż kalendarzyk do poczęcia .to ja też dziękuję. Wierzyć wierzę w ideę a nie w kościół i jego pracowników.
Dokładnie, też tak uważam

Wiem też że moja córka będzie chodziła na religię, do kośvioła i pójdzie do komunii ze względu na dziadków i dlatego by nie czuła się gorsza od innych dzieci.
Teraz jeszcze ja muszę za nią zadecydować, bo będzie na to za mała.
Decyzje za następne kroki i ewentualne sakramenty podejmie później sama.

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Rok temu mialam u mnie w parafi remont kosciola w sensie oltarza na razie i ksiadz normalnie po mszy czytal ile kto dal, lecial nazwiskami...wiadomo ze rodzina ktora utrzymuje sie z zasiłków czy z tego co zasobu matka czy ojciec na czarno nie da 500 czy 1000 zl na kosciol. No ale co to ksiedza obchodzi.

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Hej dziewczyny.

Dziś z rana też podcieram się a tam trochę starej krwi na papierze. Ja już sił nie mam na nerwy a wizyta dopiero o 15. Cały czas z wkładka... Nawet nie wiem czy przez te plamienia zrobi mi usg

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Na Wsi u teściów babcie chodzą co tydzień po domach i zbierają na świeże kwiaty na ołtarz :D Z nazwiska i ksiądz skarbnik wyczytuje, która to rodzina nie dała :D

Hej dziewczyny.

Dziś z rana też podcieram się a tam trochę starej krwi na papierze. Ja już sił nie mam na nerwy a wizyta dopiero o 15. Cały czas z wkładka... Nawet nie wiem czy przez te plamienia zrobi mi usg

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Zrobi, nawet podczas okresu robią ...różne są zdarzenia losowe //

Hej dziewczyny.

Nic się nie martw, zrobi Ci usg

Plamienie możesz mieć jako reakcje organizmu na owulację, której dawno nie miałaś
Będzie dobrze [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Dobra, idę młodego powoli do szkoły szykować, i coś na obiad wyjąć ..:/ Nie chce mi się ,,,,mam okropnego lenia. Gdzie ten przypływ energii w II trymestrze pytam :/

reklama
Zamaskowałam się :D Więc mamy inne i wychowawczyni nie będą mnie lukać wzrokiem :D
WP_20170327_006.jpg

Bardziej brzucha nie zatuszuję :D

Załączniki

• WP_20170327_006.jpg
    WP_20170327_006.jpg
    251,2 KB · Wyświetleń: 290

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry