reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ostatni test z dzisiaj [emoji33][emoji52]
O co kaman?

1490700833-aaaaaa.jpeg

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Hmmm pewnie musiałabyś robić dwa razy dziennie.

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ness gratuluję córci ,teraz i Ty będziesz zmuszona pokochać róż [emoji6] dziewczynki silne są- będzie dobrze [emoji8]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Dziewczyny a co można kupić w ciąży na własną rękę na zakażenie pochwy? Coś co nie zaszkodzi a może pomóc? bo mój lekarz mnie nie bada, ja mu nie będę kazała a zawsze w ciąży coś łapałam. Od dawna brzuch twardnieje i ciągnie przy najmniejszym wysiłku, zdażają się też skurcze i tak pomyślałam że może coś się przypałętało...

Hmmm pewnie musiałabyś robić dwa razy dziennie.

Obawiam sie ze dwa razy dziennie mi jeszcze bardziej w głowie namiesza [emoji52][emoji23][emoji23][emoji23]

Zastanawiam się tylko czemu jest negatyw, pozytyw, negatyw i znowu pozytyw [emoji52][emoji52] nigdy tak wcześniej nie miałam [emoji52]

No nic to, musimy poprawić, na wszelki wypadek [emoji12][emoji28]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Obawiam sie ze dwa razy dziennie mi jeszcze bardziej w głowie namiesza [emoji52][emoji23][emoji23][emoji23]

Zastanawiam się tylko czemu jest negatyw, pozytyw, negatyw i znowu pozytyw [emoji52][emoji52] nigdy tak wcześniej nie miałam [emoji52]

No nic to, musimy poprawić, na wszelki wypadek [emoji12][emoji28]

Te testy to jakaś porażka i tak nigdy nie ma pewności.

Zrobilam dzis[emoji3]
1490705511-aaaaaa.jpeg

1490705525-aaaaaa.jpeg

1490705563-aaaaaa.jpeg

1490705572-aaaaaa.jpeg

1490705615-aaaaaa.jpeg

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Wow [emoji33][emoji16]
Cudne [emoji7][emoji7]
Masz talent [emoji106]

Te testy to jakaś porażka i tak nigdy nie ma pewności.

Wiem właśnie [emoji52]
ale musze jeszcze 1-2 cykle poczekać aż pójde do innego gina [emoji17]

A miałam od jutra dupka zacząć
Ale w tej sytuacji poczekam do 16 dc

Dorcia a kiefy Ty masz wizytę u Walentynowicza?

reklama
Witam się ponownie. Wstałam. 3 dzień plamien - dziś na rozowo :-( zaczną mnie boleć kręgosłup - jak do jutra nie oszaleje będzie cud.

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Do góry