reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nati jeszcze chwilka i bedzie po wszystkim.
Ness trzymam kciuki za corunie, napewno wszystko bedzie dobrze.
Ja juz po histero, jeszcze w lozku. Nic nie znalezli, bylo czysto, endo prawidlowe jak na ta pore cyklu.
Zwolnienie do piatku dobie zazyczylam [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oooj to.juz po
Jak sie czujesz ?

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Obawiam sie ze dwa razy dziennie mi jeszcze bardziej w głowie namiesza [emoji52][emoji23][emoji23][emoji23]

Zastanawiam się tylko czemu jest negatyw, pozytyw, negatyw i znowu pozytyw [emoji52][emoji52] nigdy tak wcześniej nie miałam [emoji52]

No nic to, musimy poprawić, na wszelki wypadek [emoji12][emoji28]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Jaja zes wthodowala z clo [emoji23][emoji23]
Mi sie dzis snilo usg a na nim trojaczki.

W trakcie brania clo snily mi sie piecioraczki. Dzis 3jaczki....hmmmm ciekawie [emoji1]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Wiem właśnie [emoji52]
ale musze jeszcze 1-2 cykle poczekać aż pójde do innego gina [emoji17]

A miałam od jutra dupka zacząć
Ale w tej sytuacji poczekam do 16 dc

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Czekaj nawet do 19 dc jak ja
Bedziesz pewna

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Witam się ponownie. Wstałam. 3 dzień plamien - dziś na rozowo :-( zaczną mnie boleć kręgosłup - jak do jutra nie oszaleje będzie cud.

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Oon bidulo. Nastresujesz sie
Zjedz cos dobrego i nie.mysl juz.o niczym

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Oon bidulo. Nastresujesz sie
Zjedz cos dobrego i nie.mysl juz.o niczym

2nn3dqk3wi25eoiy.png
Najchętniej to bym się upiła w trupa żeby nie myśleć... Mogłabym płakać non stop. Wszystkim się obrywa... Wczoraj zjebałam chłopaka w robocie od góry do dołu. Mam dość samej siebie. Chcę żeby to się już skończyło

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Jej jak ciepło i pięknie dziś. :) Byłam na ogrodzie, popielić troche bo już mi piwonie wychodzą. Jajniki dzisiaj bardziej czuje.
Nuria piekne koszyczki :) Zdolniacho :)
Nessi będzie dobrze, musi :) Gratuluje córeczki :) Super wiadomość, obserwuj się, jak coś się bedzie działo to jedź do tej Wawy tak jak Ci powiedział ale trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze :)

Arte a może choć trochę pozytywnego nastawienia hmm ? [emoji6] bo widzę że "kontra " negatywna na wszystko .... ja wiem ze nie jest latwo ,ale po co sobie dokładać... uszy do góry wiesz przecież że lekarz swoje a natura swoje

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Arte a może choć trochę pozytywnego nastawienia hmm ? [emoji6] bo widzę że "kontra " negatywna na wszystko .... ja wiem ze nie jest latwo ,ale po co sobie dokładać... uszy do góry wiesz przecież że lekarz swoje a natura swoje

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
W tej chwili to natura powoduje że plamie. Ani się bzykac ani normalnie funkcjonować. Co chwile patrzę czy mogę nie zalewa i do szpitala nie pojadę. Jestem tykajacą bomba zegarową... Nie potrafię się uspokoić

Jaja zes wthodowala z clo [emoji23][emoji23]
Mi sie dzis snilo usg a na nim trojaczki.

W trakcie brania clo snily mi sie piecioraczki. Dzis 3jaczki....hmmmm ciekawie [emoji1]

2nn3dqk3wi25eoiy.png
To pewnie Twoje trojaczki, bo Ty jesteś bliżej do usg niż ja [emoji12]
Bo ja to pewnie w przyszłym roku dopiero [emoji52][emoji23]

reklama
Najchętniej to bym się upiła w trupa żeby nie myśleć... Mogłabym płakać non stop. Wszystkim się obrywa... Wczoraj zjebałam chłopaka w robocie od góry do dołu. Mam dość samej siebie. Chcę żeby to się już skończyło

Eeh wierze ci.. ja takie moje "pieklo" przechodzilam przez 8 miesiecy.....nie wiem jakim cudem, ale sie udalo.
Tobie tez sie uda !!!!!!!!
Wiem,ze jest ciezko ale musisz.byc silna chodz wy same zawsze mnie tez pocieszalyscie....najeb sie jak ma.ci pomoc.

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Do góry