• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jej jak ciepło i pięknie dziś. :) Byłam na ogrodzie, popielić troche bo już mi piwonie wychodzą. Jajniki dzisiaj bardziej czuje.
Nuria piekne koszyczki :) Zdolniacho :)
Nessi będzie dobrze, musi :) Gratuluje córeczki :) Super wiadomość, obserwuj się, jak coś się bedzie działo to jedź do tej Wawy tak jak Ci powiedział ale trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze :)
Mowilam,ze przywioze goraco z Wloch [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] chcialyscie-to macie [emoji23]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
To pewnie Twoje trojaczki, bo Ty jesteś bliżej do usg niż ja [emoji12]
Bo ja to pewnie w przyszłym roku dopiero [emoji52][emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Może dwojka bedzie moja a jedno oddam od serduszka [emoji7][emoji7] nawet dwa oddam jak zechcesz. Mnie wystarczy jedno, a zdrowe

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Może dwojka bedzie moja a jedno oddam od serduszka [emoji7][emoji7] nawet dwa oddam jak zechcesz. Mnie wystarczy jedno, a zdrowe

2nn3dqk3wi25eoiy.png
Dobra duszyczka Ciebie [emoji16][emoji7]
Jedno mi wystarczy [emoji16]
Bo jakby się dwoje trafiło to Stary by chyba na zawał zszedł [emoji23][emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Mania i Nam sie uda[emoji7]

A ja sie dzis bzykne!! Pierwszy raz od ponad miesiaca! Ja juz zapomnialam jak sie to robi[emoji23]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Dobra duszyczka Ciebie [emoji16][emoji7]
Jedno mi wystarczy [emoji16]
Bo jakby się dwoje trafiło to Stary by chyba na zawał zszedł [emoji23][emoji23]

U mnie byloby to samo z tym zawałem [emoji23]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Dziś cały dzień na dworze, u Was tez tak pięknie? [emoji4]

A na obiad na szybko, fryty strugane , pieczarka i mizeria bozeee jak dawno nie jadlam [emoji23]
1490714853-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 13t0d [emoji235]

Bum wez ten obiad zabierz! Ja dzis siedze na wykladach do 19[emoji46] tak bym obiad zjadla jakis dobry[emoji23]

nuria wyrwij sie i wpadaj [emoji6]
W taką pogodę siedzieć masakra...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 13t0d [emoji235]

reklama
Bum gdybym mogla[emoji23] ale musze nadrobić zajecia bo ostatnio nie chodzilam prawie miesiąc[emoji23] trzeba sie pokazać raz na jakis czas[emoji23] Ale pogoda i ladna u mnie, a ja sie tak grubo ubralam, rano zimno bylo. A jutro jak sie ubiore lzej to zapewne bedzie zimno caly dzien[emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry