• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka kochane:-)

Carmen ja też mam wizytę 13 kwietnia:-) taka data, że nie ma innej opcji ja same pozytywne informacje. Twój bobas to już spory będzie!

Rene super, że córeczka grzeczna:-) a jak starsza siostra?

Nati tyle dni przed porodem leżałaś w szpitalu to przynajmniej po nim was długo nie trzymali:-) jak rodzeństwo reaguje na brata?

Wonder też życzę miłego wypadu:-) ja mam dziś gości, pogoda znowu piękna. Jak mdłości?
Dziękuję, dzisiaj nie mam takich jak wczoraj ale i tak mi dziwnie w brzuchu. Nie wiem o co biega. Udanej imprezki życzę :)

reklama
Dziewczyny pomocy. Czuję się mam początek zapalenia pęcherza!!! Piecze i czuje parcie na pęcherz a zrobić siku nie mogę :-( co mogę stosować przy staraniach? Mam uro furaginum i uro intima i nie wiem czy brać bo pisze ze musze skonsultować.

Mam jeszcze fitolizyne to chyba najbardziej bezpieczne bo ziołowe. Nie mam pojęcia. Agnesis ratuj!

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Fitolizyne weź, jak masz herbatkę z pokrzywy albo skrzypu to pij. Jakas żurawinę albo sok żurawinowy. I duuuzo wit C. Jak nie pomoże to weź furagine wtedy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

agnesis no ja przed ciążą też miałam taką @ bolesną , że normalnie w łóżku musiałam leżeć i zdarzało się , że nawet płakałam , ale po porodzie mi też przeszło :)
a ty jak tam , wpisać Ci może termin @ w tabelkę ? :)

Luśka a ty ile masz lat to wpisze w tabelkę , bo cs to raczej nie wiadomo który ;)

Ja pierdziu jak mnie P wkurza to się w głowie nie mieści wrrr...
Bum 25[emoji5]

Kluskowy domek [emoji23]
1491126000-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t5d [emoji271]

Arte albo termofor nie, bo już po owu to moze lepiej nie przegrzewać teraz okolic macicy. Dużo pij żeby przepłukać pęcherz.

reklama
Fitolizyne weź, jak masz herbatkę z pokrzywy albo skrzypu to pij. Jakas żurawinę albo sok żurawinowy. I duuuzo wit C. Jak nie pomoże to weź furagine wtedy.

Dziękuję. Zaraz sobie zrobię fitolizyne muszę teraz dmuchać na zimne...

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry