• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No tu w Holandii mam ograniczone zasoby. Herbatkę rumiankowa mam to może zaparzę i wieczorem zapodam.

Nie wiem co to za ustrojstwo. Może po staraniach coś tak nie tak poszło.
Zastanawiam się kiedy zacząć brać progesteron. Może od jutra? Pewnie już po owulacji. Śluz już normalny, nie zalewa mnie. Dziś 22dc ale pewnie jakieś 2dpo

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

reklama
Wody z cytryną dużo , sok z żurawiny też dobrze pomaga.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t5d [emoji271]

Ostatnio udało mi się pospac w nocy 4 godziny dziś też to już dużo [emoji16]. Mała budzi się średnio co trzy Ale A to przebrać A to pospi przy cycu. Byłyśmy już dwa razy na tarasie po godzinie , powietrze jej służy. Opowiadać co u was ? Na forum już nie jestem w stanie czytać na bieżąco :(

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A to nic, ze nie jesteś na bierzaco [emoji14] kochamy cie mimo wszystko [emoji23]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Moja sypialnia jeszcze w stanie surowym ale już można wchodzić [emoji3] teraz trzeba się wziąć za koncie dla małej.
1491146124-aaaaaa.jpeg

1491146136-aaaaaa.jpeg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry