• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej:-)
Ja już po zakupach w Rossmanie i Pepco. Nie było za bardzo w czym wybierać jeśli chodzi o ubranka...kupiłam dwie koszulki i pajacyk no i 2 pary leginsów dla siostrzenicy.

Nessi super sowa! Mega różnica od tamtej wczoraj!

Wonder ja jak brałam lutke to różnie miałam okres. Raz po 3 dniach od ostatniej dawki, czasami po tygodniu dopiero.

Lusia fajna tempka! A jaką masz podstawową? Musiała być extra jakościowo owu i masz dużo progesteronu:-) ja też robię na szydełku różne rzeczy.

Artuś zdecydowanie bierz 2x1. Jedna to za malutko.

Jest tak gorąco, że tylko lody bym jadła...a dupka mi rośnie...Idę dziś na plotki do koleżanek:-)

reklama
Dzis zrobiłam[emoji13]
1491308907-aaaaaa.jpeg

1491308913-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Majka wystarczy Ci jakas podstawka, gabka florystyczna, pare kwiatkow i np swieczka jajko i gotowe[emoji3] fajnie sie robi. Kwiatki najlepiej kupowac w takich sklepach wszystko od 2.99 tam tanio jest[emoji3]

Ktora szyje na maszynie? Uszyjcie sobie tulipany materialowe, super wygladaja i szybko sie szyje ponoc[emoji3] u mnie babka za takiego jednego tulipana chce 5 zl[emoji46] lepiej samemu uszyć[emoji3]

reklama
Hej:-)
Ja już po zakupach w Rossmanie i Pepco. Nie było za bardzo w czym wybierać jeśli chodzi o ubranka...kupiłam dwie koszulki i pajacyk no i 2 pary leginsów dla siostrzenicy.

Nessi super sowa! Mega różnica od tamtej wczoraj!

Wonder ja jak brałam lutke to różnie miałam okres. Raz po 3 dniach od ostatniej dawki, czasami po tygodniu dopiero.

Lusia fajna tempka! A jaką masz podstawową? Musiała być extra jakościowo owu i masz dużo progesteronu:-) ja też robię na szydełku różne rzeczy.

Artuś zdecydowanie bierz 2x1. Jedna to za malutko.

Jest tak gorąco, że tylko lody bym jadła...a dupka mi rośnie...Idę dziś na plotki do koleżanek:-)
36.3 36.5

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry