Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki, zebyś szybko weszła i , żeby wszystko było dobrzejeszcze 2,5 godziny a tak sie żle czuje ...
Coś od pupki niemowlakaDziewczyny co na odparzanie się skóry pod piersiami? Dziś już bez stanika chodzę bo tak mam czerwone pod piersiami że aż boli :-(
"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Albo jakąś maść z cynkiem czy krem z cynkiem albo tormentiolDziewczyny co na odparzanie się skóry pod piersiami? Dziś już bez stanika chodzę bo tak mam czerwone pod piersiami że aż boli :-(
"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
o biedna ty, sudokrem?Dziewczyny co na odparzanie się skóry pod piersiami? Dziś już bez stanika chodzę bo tak mam czerwone pod piersiami że aż boli :-(