• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

majka w poniedziałek mam usg tam gdzie prenatalne robilam na tym sprzęcie , więc mam nadzieje , ze juz bede miała [emoji4] nie wiem w ktorym tygodniu zrobic połówkowe, ale zapytam sie tego co mi będzie usg robił [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t2d [emoji272]
A no widzisz to już w ogóle ekstra. Ja na połuwkowe szłam w 23tc żeby mieć pewność że wszystko będzie wystarczająco wyrośnięte żeby powierzyć ale to w poniedziałek zapytasz [emoji3]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@anula nie mam dzieci niestety[emoji58]tylko dwie ciaze za soba

@Dorcia mi w styczniu sam od siebie wypisal bo nie zaszlam przez 2 cykle a mowilam ,ze bardzo chce.
Wtedy sie nie zdecydowalam jak poczytalam ulotke ,ale i tak zaszlam w tamtym cyklu.
Natomiast teraz chyba poprosze,bo jajeczka sa lepszej jakosci wiec niech mi tam ladnie sie kielkuja[emoji5]
Jak to sie bierze od1-3 dc?
Ja mam niby wizyte w 1 dc o ile malpa wredna nie przyjdzie wczesniej.
No i o ile gin w ogole pozwoli sie starac bo hormony mam do dupy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

[emoji7][emoji7][emoji7]
1492755858-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:-)
Nie chce sobie robić nadziei ale od wczoraj mam takie plamienie jak kawa z mlekiem i ćmi mnie brzuch jak na okres, więc trzymajcie kciuki żeby się rozkręciło:-)

Dorcia w czasie miesiączki właśnie często się torbiele wchłaniają lub pękają. Mam nadzieję, że się jej pozbędziesz szybko.

Nuria ale masz silną wolę:-) ja już dawno bym testowała hi hi

Bum ja byłam na połówkowym w 21+0 dokladnie:-)

Stokrotenka w naszych czasach leczyć się na NFZ to chyba graniczy z cudem:-( nie dziwię się, że chcesz zaoszczędzić bo niestety doskonale wiem ile to wszystko kosztuje. Jedna nasza wizyta w klinice niepłodności i poszło 270 zł i już byłam umówiona na sonohsg, które kosztowałoby ok. 500 zł. Na same witaminy dla męża, polecane przez androloga wydaliśmy 500 zł na 3-miesięczną kurację.

Funia clo się bierze albo od 3 albo od 5 dnia cyklu.

Nuria do niedzieli jeszcze cala wieczność jest [emoji6]
A swoją drogą to dobrze że dzis piatek [emoji39] byleby do 16 ....

Głowa mi pęka... szlak by ta pogodę....

Funia bije od ciebie pozytywnym podejściem do życia,uda się uda [emoji39]

Dorcia spróbuj... na mnie clo działa działa... no ale inne przeszkody [emoji6]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Nie chce sobie robić nadziei ale od wczoraj mam takie plamienie jak kawa z mlekiem i ćmi mnie brzuch jak na okres, więc trzymajcie kciuki żeby się rozkręciło:-)

Dorcia w czasie miesiączki właśnie często się torbiele wchłaniają lub pękają. Mam nadzieję, że się jej pozbędziesz szybko.

Stokrotenka w naszych czasach leczyć się na NFZ to chyba graniczy z cudem:-( nie dziwię się, że chcesz zaoszczędzić bo niestety doskonale wiem ile to wszystko kosztuje. Jedna nasza wizyta w klinice niepłodności i poszło 270 zł i już byłam umówiona na sonohsg, które kosztowałoby ok. 500 zł. Na same witaminy dla męża, polecane przez androloga wydaliśmy 500 zł na 3-miesięczną kurację.

U lala może czop zaczyna odchodzić! Trzymam kciuki!
U nas pogoda depresyjna. Zaspałam, dzieci ledwo do szkoły zdążyły i chyba nie wstanę...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Oooo to fajnie, moze cos sie ruszy a czop jeszcze troszke sie odrywa??? Bo ja pamietam ze gubilam go powoli tydzien przed porodem i nie byl.az.taki galaretkowaty

Trzymam.kciuki,moze dzidzius zdecyduje sie.wyjsc [emoji110][emoji110][emoji110][emoji171]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry