Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To niedaleko mnie mieszka :-)Arte miejmy nadzieje,ze jestescie na finishu[emoji4]
Moja siostra mieszka w eindhoven.
Tez jest w ciazy.22 tydzien,mialysmy termin dzien po dniu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A właściwie to nawet nie wiem czy mam swojego torbiela jeszcze ...Lepiej nie czuć ...po co mają jajca boleć i się martwić czy torbiele się nie robią![]()
Chciał mnie na spacer ale nie mam nastroju. Najchętniej bym poszła do łóżka. Ryczec mi się chce nawet nie wiem dlaczego. Zeszło ze mnie wszystko. Teraz mamy ranki, w czwartek wolne bo święto zobaczymy...Arte wez wyciagnij meza na wycieczke np rowerowa, zrobcie sobie piknik i nie myślcie. Co ma byc to bedzie[emoji8] a noz moze to ten czas?[emoji7]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Popieram ! [emoji4]Arte strasznie dużo w Tobie pesymizmu ... powtarzam się-wiem ... ale kurcze dziewczyny próbują pocieszyć,piszą jak one to widzą etc że swojego punktu widzenia a tu na wszystko "kontra " ... [emoji58] dobrze wiemy że zajście w ciążę nie jest proste i nie wystarczy pstryknac palcem ale jesteśmy tu po to żeby się wspierać... tylko kurcze jak skoro wszystko jest na "nie "? Jakieś pozytywne myśli masz ? Nie pisze tego w żadnym wypadku złośliwie ale kurcze żebyś ty jakiejś depresji nie załapała bo "głowa " też musi niezłą melodie zagrać coby się udało...jak się człowiek zablokuje to lipa ... zrób coś dla siebie - dla was ! Miej z tego przyjemność ,zajmij się czymś- zajmij głowę....
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Arte strasznie dużo w Tobie pesymizmu ... powtarzam się-wiem ... ale kurcze dziewczyny próbują pocieszyć,piszą jak one to widzą etc że swojego punktu widzenia a tu na wszystko "kontra " ... [emoji58] dobrze wiemy że zajście w ciążę nie jest proste i nie wystarczy pstryknac palcem ale jesteśmy tu po to żeby się wspierać... tylko kurcze jak skoro wszystko jest na "nie "? Jakieś pozytywne myśli masz ? Nie pisze tego w żadnym wypadku złośliwie ale kurcze żebyś ty jakiejś depresji nie załapała bo "głowa " też musi niezłą melodie zagrać coby się udało...jak się człowiek zablokuje to lipa ... zrób coś dla siebie - dla was ! Miej z tego przyjemność ,zajmij się czymś- zajmij głowę....
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Tylko , ze ty masz takie myślenie co miesiąc , a trzeba sie trochę zmobilizować i tak nie myśleć a szybko dojdziesz do celu - masz owu to juz sie jest z czego cieszyć [emoji6] tak jak nuria pisała jakis spacer serio poprawia humor bo sie nie siedzi w tych 4ścianach bo to tez dobija człowieka [emoji4]Powiem Ci, że czuje ostry PMS i dlatego załącza mi się pesymizm typowy dla tego okresu. Wiem że każdy mnie pociesza, mój mąż też robi co może... po prostu to siedzi we mnie i muszę to przetrwać niezależnie jak się skończy. A co chwile jest to samo, więc koniec bedzie @
W tej chwili nawet nie kupie czegoś na poprawienie humoru. Oszczędzamy na wkład własny do kupna domu. Nie mogę się doczekać kupna swojego domku - to moje marzenie. Podejrzewam że szybciej dom kupimy niz w ciąże zajde. Ciężko mi samej ze sobąale nie zmienie swojego samopoczucia. Chyba będę musiała wejść w krzaki do 30 maja - termin @