Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Arte ja tez czekam na @ powinna sie pojawic bo owulke mialam 10/11dc
No troche jest tego, wiesz jak to jest z ogrodem, zrobisz jedno to kolejne zarośnie i tak w kółko albo nie ma pogody, żeby plewić tak jak było przez większość maja.Duży masz ogród? Ja musze swoj warzywny wyplewic, ale nie mam czasu ba razie[emoji53] a taki zarosniety już jest, gorzej niz moje nogi zimą[emoji23]
Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Kochana na swoim nie ma urlopu [emoji6]Mania[emoji7] jak w pracy, w domu? Urlop jakis planujecie?[emoji5]
Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
To jestesmy w tej samej sytuacji ach ta malpaJa już niby powinnam dostać dzisiaj, ale dokładnie nie wiem kiedy była owu, wiem tylko kiedy zastrzyk był.
No ja zaczynam już w ten weekend [emoji52]Mania a no tak , wypadlo mi to z glowy ze masz egzaminy niedlugo. Tez mam juz od polowy czerwca, i na sama mysl mnie brzuch boli.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom