reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziś mnie naszła refleksja :) gdyby się udało w tym cyklu to termin byłby na luty...Olka urodziłam 12.02 Jasiowi przestało bić serduszko w lutym i 14.02 miałam zabieg...Ale nie...w takie cuda nie uwierzę,żeby mój Jaś wrócił do mnie akurat w lutym...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cholestaze miałam z młodym w ciąży! Dramat to był ... a jak urodziłam to jak ręka odjol [emoji6] a drapalam się normalnie zmywakiem do garów bo nie szło wytrzymać![emoji23]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Tez to miałam. I tez drapalam wszystkim i wszędzie jak popadło [emoji38]

Dobry
Tutaj od rana tez grzeje [emoji364]
Zapowiadali,ze dziś jeszcze bardziej duszno [emoji30]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
U nas juz jest chlodniej

Dobry ...

Agnes a daj spokój,znowu skwar będzie [emoji26] choć lekki wiaterek jest [emoji6]

Ness miłego [emoji6] a młody też krew będzie upuszczal czy do Endo idziecie ?

Carmen dobrze ze klimke masz ...

Lusia ile do terminu ?

Ja dziś powinnam mieć a więc sobie siurnelam na plastik - jak zwykle nic z tego ... no może na upartego jakiegoś cieniuszka by się człowiek dopatrzyl więc lipa ..

Juz powinna byc bo owulke mialam w 10dc

Hejka!
Luśka a zeszły cykl ilu dniowy miałaś? Przecież jakbyś miała cykle 21/22 dni to by było coś nie halo.
Mi jedna babka zbadała piersi pierwszy raz w życiu jakoś koło 7/8tc. Z tego co kojarzę to te badanie jest jak z dentystą zalecane ale nawet nie wpisywane jeśli chodzi o ciążę.
U nas w końcu trochę się ochłodziło. Zaraz lecę z psem do fryzjera i na zakupy. Chyba muszę też się gdzieś zapisać bo ten pies teraz będzie wyglądał lepiej ode mnie hehe
27 owulke mialam w 15dc a teraz po clo mialam w 10dc owulke u mnie faza lutealna trwa 12 13 dni wiec juz powinien byc

reklama
Zmierzylam sobie cisnienie od paru dni mam niskie dzisiaj mialam 94/48 puls 65
Nie zasłabnij tam tylko ...kawę machnij ...
Dobry ...

Agnes a daj spokój,znowu skwar będzie [emoji26] choć lekki wiaterek jest [emoji6]

Ness miłego [emoji6] a młody też krew będzie upuszczal czy do Endo idziecie ?

Carmen dobrze ze klimke masz ...

Lusia ile do terminu ?

Ja dziś powinnam mieć a więc sobie siurnelam na plastik - jak zwykle nic z tego ... no może na upartego jakiegoś cieniuszka by się człowiek dopatrzyl więc lipa ..

Dzielny był nie ryczał :) Robię mu tarczycę bo ma rogowacenie ciemne i tarczyca zawsze mu wychodzi w granicach błędu - delikatnie nad normę. Więc jak teraz znowu wyjdzie to się nie dam spławić i do endo go wezmę bo dermatolog daje mu dupne maści na sterydach i nic nie pomaga ...

Żaba Ty po work testa pokazuj...
Majka miała rację - sikacie po kątach i nawet popatrzeć nie dacie :)

Mi glukoza wyszła po 2 godzinach 130 - chyba w normie - mierzyłam w domu glukometrem bo na wyniki przyjdzie poczekać :)

Do góry