DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Anula ja trzymam kciuki mimo wszystko
będzie dobrze zobaczysz 
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie test testowi nie równy [emoji6]Anula jakbys miala kupić gdzieś nordtesta , lub z doza płytowego to on na serio jest lepszy .
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t3d [emoji594]
Hey ...czesc dziewczynki :*
pomozecie mi z interpretacja progesteronu ?
dzis 15 dc, z 13 na 14dc ponoc byla owu, progesteron 6,03 nmol/l.
, normy: faza fol. 0,32-0,95, faza lut. : 3,85-50,56 nmol/l.
Nie za niski?
ps. tsh 0,74.
Nie korci mnie szczerze nie jestem ciekawa bo juz widzialam cienie a @ sie pojawiala wiec poczekamLuska ja nie rozumiem, skoro masz test pod nosem to czemu go nie zrobisz? Nie korci Cie? Chociaz bys aie troche uspokoila jakbys zrobila, a tak sie tylko zastanawiasz.
No ale rob jak uwazasz[emoji6]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Wedlug mnie progesteron jest ok ja mialam nizszy od twojego tsh troszke niskie powinna byc 1 okoloczesc dziewczynki :*
pomozecie mi z interpretacja progesteronu ?
dzis 15 dc, z 13 na 14dc ponoc byla owu, progesteron 6,03 nmol/l.
, normy: faza fol. 0,32-0,95, faza lut. : 3,85-50,56 nmol/l.
Nie za niski?
ps. tsh 0,74.
Progesteron najwyzszy jest w 7 dniu po owulacji po samej owulce nie ma sensu go badac dlatego mi badaja w 7dzien po owulceHey ...
Progesteron bym powiedziała że trochę nisko jak po ovu ... ja po ovu miewam nawet ponad 20 jak nie więcej...
Tsh niskie ale ujdzie no ale ono z dnia na dzień inaczej wychodzi więc możemy założyć że dla starających się w granicy 1-1,5 się mieścisz [emoji6]
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka