Wonderful
Fanka BB :)
Kurde ciężko z tymi facetami. Zamiast się ogarnąć i zachować jak mezczyzna i wspólnie się starać o dziecko to nie będzie to będzie.Ciagle mu o tym przypominam[emoji58][emoji6]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurde ciężko z tymi facetami. Zamiast się ogarnąć i zachować jak mezczyzna i wspólnie się starać o dziecko to nie będzie to będzie.Ciagle mu o tym przypominam[emoji58][emoji6]
Luska nie martwie sie.Hej jak tam witam nowe kolezanki
Ja jutro jade na biocenoze pochwy trzymajcie kciuki
Mania nie martw sie bedzie dobrze
Myślałam, ale gdy zakomunikowałam mojemu zbył mnie milczeniem... i tyle z rozmowy o inseminacji...Tak przykro [emoji20][emoji20][emoji20] a mysleliscie o iui?
Badał. Szału nie ma, ale wszystko w normie...Przykro mi
A mąż badal nasienie?
U nas problemem bylo i pewnie znowu jest nasienie. [emoji58]
Ech...faceciMyślałam, ale gdy zakomunikowałam mojemu zbył mnie milczeniem... i tyle z rozmowy o inseminacji...
Wiesz co, my oboje po prostu jesteśmy starzy i on się wstydzi jeżdżenia po klinikach... Trochę go rozumiem. Ja 41 on 50... Ale bezskutecznie walczymy ponad 10 lat...Ech...faceci
Mój o pierwsze dziecko walczyl rowno ze mną. Teraz mu chyba az tak nie zależy.
Życzę sił i wytrwałości.
I trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Moim zdaniem wstyd to nie wykorzystać szansy i chowac glowe w piasek.Wiesz co, my oboje po prostu jesteśmy starzy i on się wstydzi jeżdżenia po klinikach... Trochę go rozumiem. Ja 41 on 50... Ale bezskutecznie walczymy ponad 10 lat...
Wonder a ktory masz dc dzisiaj?Coś mnie jajnik pobolewa i cycki bolą pewnie @ za rogiem się czai.