luska22
Czekam na swój mały cud
Kuruje sie juz jest lepiejO matko co Cie tak wzięło i rozłożyło. Wylez się i wyzdrowiej. Duuzo zdrówka.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kuruje sie juz jest lepiejO matko co Cie tak wzięło i rozłożyło. Wylez się i wyzdrowiej. Duuzo zdrówka.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam cykle między 22 a 33 dni długie - to lak loteriaKtory masz dc? Kiedy powinna być @?
Chodzę i drę japę na dzieci - znaczy jeszcze żyjęI jak tam samopoczucie? Jak ten nieszczęsny ząb?
I super pewnie po co tracić czas. Jak nie ma przeciwwskazań to działajcie. Trzymam kciuki, żeby się udało. [emoji6][emoji16]Dziewczyny tak czytam te posty i rzeczywiście każda z nas ma sinusoidę ... raz dobrze, raz zle... ja odchorowalam dwa dni. Jestem na zwolnieniu do końca tyg... swoje wypłakałam, ale idziemy do przodu. Byłam dziś w klinice... ten cykl nie pójdzie na marne. Będziemy podchodzić do inseminacji bez żadnej przerwy. A co!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To super.Dziewczyny tak czytam te posty i rzeczywiście każda z nas ma sinusoidę ... raz dobrze, raz zle... ja odchorowalam dwa dni. Jestem na zwolnieniu do końca tyg... swoje wypłakałam, ale idziemy do przodu. Byłam dziś w klinice... ten cykl nie pójdzie na marne. Będziemy podchodzić do inseminacji bez żadnej przerwy. A co!
Dziewczyny tak czytam te posty i rzeczywiście każda z nas ma sinusoidę ... raz dobrze, raz zle... ja odchorowalam dwa dni. Jestem na zwolnieniu do końca tyg... swoje wypłakałam, ale idziemy do przodu. Byłam dziś w klinice... ten cykl nie pójdzie na marne. Będziemy podchodzić do inseminacji bez żadnej przerwy. A co!
Wszystkie zapracowane...[emoji6]Co tu taka cisza?
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka