Artemida90
Fanka BB :)
@Artemida90 rozumiem , czyli ow potwierdzona ... a mąż był badany ?
Tak u nas wszystko przebadane co można. Ja mam pcos i to całe zło w staraniu a raczej w tym ze się nie udaje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@Artemida90 rozumiem , czyli ow potwierdzona ... a mąż był badany ?
Nic nie boli, nie swedzi do lekarza pojde,Ciężko stwierdzić, objawy dziwne jak po @. Może lepiej leć do lekarza się zbadać. A piecze coś, swędzi? Jaki śluz?
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji8] już mam myśl coby w piątek zrobić [emoji6] bo może za wcześnie... jutro 10 dpo ... już sama nie wiem [emoji26]anula88 kciuki za jutrzejszą bete![]()
Anula rob jak Ci serce podpowiada[emoji8] już mam myśl coby w piątek zrobić [emoji6] bo może za wcześnie... jutro 10 dpo ... już sama nie wiem [emoji26]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Dokladnie rób jak czujesz. Jak się boisz rozczarowania to może poczekaj. Ogromnie trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji8][emoji8] już mam myśl coby w piątek zrobić [emoji6] bo może za wcześnie... jutro 10 dpo ... już sama nie wiem [emoji26]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Faktycznie jutro moze byc za wczesnie[emoji8] już mam myśl coby w piątek zrobić [emoji6] bo może za wcześnie... jutro 10 dpo ... już sama nie wiem [emoji26]
Już chyba wytrzymam bo cykam dupsko [emoji23]
No pewnie dzień, dwa w tą czy w tą. [emoji5]Już chyba wytrzymam bo cykam dupsko [emoji23]