reqiem
Fanka BB :)
To wygląda to ok , szczególe, ze udało Wam sie juz raz [emoji4] Terac czekac na TEN cykl [emoji4]Tak miałam 4 razy robione usg i owulacja jest, ciałko żółte się uwalnia. Pęcherzyki rosną i pękają
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To wygląda to ok , szczególe, ze udało Wam sie juz raz [emoji4] Terac czekac na TEN cykl [emoji4]Tak miałam 4 razy robione usg i owulacja jest, ciałko żółte się uwalnia. Pęcherzyki rosną i pękają
Ty pierwsza [emoji16]Jak tam kobietki ?Meldujcie [emoji39]
A u mnie po staremuTy pierwsza [emoji16]
Jakis plan? Cos bedziecie ogarniac, kolejne IUI, mysli o invitro ?A u mnie po staremunic się nie dzieje. Niestety [emoji6]
Najpierw iui -do 3 razy sztuka [emoji23]Jakis plan? Cos bedziecie ogarniac, kolejne IUI, mysli o invitro ?
Tera Z Twoja kolej [emoji6] opowiadaj jak się czujesz ?Ty pierwsza [emoji16]
A ok, oprocz bólu piersi jest bezobjawowo poki co [emoji4] no moze brzuch i jajniki mnie pobolewają troszke jak na @ czy owu, ale to chyba normalne?Tera Z Twoja kolej [emoji6] opowiadaj jak się czujesz ?