Wonderful
Fanka BB :)
Jeszcze jakieś objawy? [emoji6][emoji6][emoji6]Ja spokojnie spędzam niedziele. Dopiero niedawno wstałam. Nie mogłam się obudzić a teraz znowu ziewam [emoji13]a do kawy mnie nie ciągnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeszcze jakieś objawy? [emoji6][emoji6][emoji6]Ja spokojnie spędzam niedziele. Dopiero niedawno wstałam. Nie mogłam się obudzić a teraz znowu ziewam [emoji13]a do kawy mnie nie ciągnie
Jeszcze jakieś objawy? [emoji6][emoji6][emoji6]
Mami_ami jesteś normalną kobietą która pragnie dziecka, my wszystkie tak mamy. Ja co kilka dni mężowi płaczę bo nie mogę dać mu dziecka bo u nas to akurat problem jest po mojej stronie. Życzę Ci żebyś płakała ze szczęściaJestem ogólnie po owulacji zależy czy była we wtorek czy w środę. To jest tak 5-6 dzień po owu. [emoji134] Do okresu jeszcze długo długo [emoji17] Ale by była niespodzianka [emoji23] Owu niespodzianka i dzidzi niespodzianka [emoji23] Płakałabym jak dziecko [emoji23] [emoji134] Chyba jestem głupia [emoji87][emoji23]
Wiem kochana rozumiem. [emoji17] Właśnie zaczęłaś nowy cykl? Mam nadzieję, że ten cykl u Ciebie będzie szczęśliwy [emoji8] Ja też mam tak, że płacze bo u mnie też problem jest u mnie i już tyle przepłakałam, że nie zajdę w ciążę za szybkoMami_ami jesteś normalną kobietą która pragnie dziecka, my wszystkie tak mamy. Ja co kilka dni mężowi płaczę bo nie mogę dać mu dziecka bo u nas to akurat problem jest po mojej stronie. Życzę Ci żebyś płakała ze szczęścia![]()